up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule Rammeadapter

plus
Thule

Thule Rammeadapter

Produktbeskrivelse Thule Rammeadapter

Frame adapter for enklest mulig montering av sykler med ikke standard rammer (f.eks damesykler, BMX-sykler, utforsykler).


Mounts mellom setepinne og styre.

Passer for sensitive karbonrammer som trenger ekstra beskyttelse.

For sykkelstativer der syklene står på en plattform.


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Thule Rammeadapter? Du er heldig siden bikeinn i Carriers and storage katalogen og Tilbehør kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Thule Rammeadapter

Farge
Svart
Underkategorier
Bike Carrier
Produkttype
Adaptere

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God og enkel å installere

-

Slank design, praktisk bruk og sikre sykkelen perfekt

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up