up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Park Tool

Park Tool

Allt ( Park Tool )

Om Park Tool

PARK TOOL er et utmerket amerikansk selskap som ble etablert i 1963 av Art Engstrom og Howard C. Hawkins. PARK TOOL spesialiserer seg på å skape og produsere sykkeltverktøy og utstyr. Produktene varierer fra verktøy til restaurering, hjulroterende stativer og hex nøkler. PARK TOOL designverktøy for både erfarne og hjemme sykler. Park Tool er et anerkjent og anerkjent merke innen sykkelløsninger, kjent for å lage høykvalitets sykkelvedlikehold og restaureringsverktøy og utstyr. Med en rekord som strekker seg over et halvt århundre, har Park Tool bevist seg som det foretrukne valget for både erfarne mekanikere og ivrige syklister.
Merkevarens løfte om nøyaktighet, holdbarhet og skapelse er tydelig i hvert produkt det presenterer. Park Tools omfattende katalog inneholder et bredt utvalg av verktøy og tillegg for nesten hvert aspekt av sykkelvedlikehold og restaurering, fra nødvendige justeringer til komplekse ombygginger. Uansett om du er en erfaren sykkelmekaniker eller en DIY-elsker, gir Park Tool verktøyene og kunnskapene som er nødvendige for å holde sykkelen din i optimal tilstand.
Park Tools betydning for storhet er underbygget av sin uopphørlige dedikasjon til kvalitet håndverk og dets kontinuerlige mål om fremstående teknologi. Verktøyene er designet for å tåle de daglige elementene, noe som sikrer holdbarhet og pålitelighet.

Park Tool sykkeltverktøy og tilbehør

Park Tool sykkelstativer er designet for å tilby et fast og sikkert sted for sykler. Tripod- eller firebeins base-strukturen gir utmerket stabilitet, noe som reduserer risikoen for uventet tipping. Park Tool momentnøkkel er utformet for å være brukervennlig, med tydelige og lettleste torqueskala merker. De har vanligvis en klikkstilmechanisme eller digital array som signaliserer når den forhåndsinnstilte momentverdien er oppnådd. Park Tool kit er designet for å gi et komplett sett med verktøy som er nødvendige for sykkelvedlikehold, restaurering og montering.
Park Tool kjederenser er vanligvis kompatibel med et bredt spekter av sykkelkjedetyper og størrelser, inkludert de som finnes på landeveissykler, terrengsykler og andre sykkeltyper. Park Tool sykkeltverktøy er kjent for sin nøyaktighet og presisjon, som er viktig for oppgaver som å forme momentverdier, justere deler og sikre riktig justering.
Park Tool pedaltverktøy har unike grep eller håndtak, som gjør dem komfortable å holde og bruke. Ergonomisk struktur reduserer brukerutmattelse under omfattende pedalrelaterte oppgaver. Park Tool transmissionsverktøy er vanligvis laget av høykvalitetsmaterialer som hardt stål eller aluminium for å gi holdbarhet og holdbarhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk