up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hutchinson

Vägdäck

Vägdäck

Grusdäck

Grusdäck

MTB däck

MTB däck

Urban cykling

Urban cykling

Innerslangar

Innerslangar

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Hjul och Däck

Underhåll

Allt( Hutchinson )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Hutchinson

Hutchinson är ett välrenommerat märke inom däckstillverkning och luftverktyg. Med en lång historia som sträcker sig över ett sekel har Hutchinson etablerat sig själv som ledare inom tillverkning av högkvalitativa däck och innovativa luftverktyg för olika tillämpningar. Varumärkets engagemang för prestanda, tillförlitlighet och nyskapande teknik har gjort det till ett föredraget val bland professionella idrottare, cykelentusiaster och sporter över hela världen. Grundat 1853 i Frankrike fokuserade Hutchinson ursprungligen på gummibehandling och tillverkning av industrigummi. Över tiden utökade företaget sin expertis och vågade sig in i däckbranschen.
Till början av 1900-talet hade Hutchinson blivit en nyckelspelare på den globala däckmarknaden och levererade avancerade lösningar till cykelsidan. Med ett arv som rotar sig i däckstillverkning och gummibehandling fortsätter Hutchinson att innovera och leverera nyskapande lösningar för cyklister och idrottare. Varumärkets engagemang för kvalitet, prestanda och tekniska framsteg har gjort Hutchinson till ett förtroendevärt namn inom branschen och dess produkter efterfrågas av dem som söker excellence i sina respektive områden.

Hutchinson erbjuder dig den bästa vägupplevelsen

Hutchinsons resa inom cykeldäckindustrin började på 1890-talet när märket introducerade sina första cykeldäck. Sedan dess har Hutchinson hela tiden drivit gränserna inom däckteknik, och erbjuder ett brett utbud av specialiserade däck för landsväg cykling, gruscykling och mountainbike. Hutchinson landsvägsdäck är utformade för att ge exceptionellt grepp, låg rullmotstånd och förbättrad hållbarhet, vilket gör att cyklister kan uppnå optimal prestanda både på släta vägar och utmanande terränger. Varumärkets oförtröttliga jakten på innovation har ledt till utvecklingen av nyskapande tekniker som låter ryttare njuta av fördelarna med däck med lätthet.
Med tanke på den ökande populariteten för gruscykling har märket också utvecklat en linje av Hutchinson grusdäck. Dessa däck kombinerar hållbarhet och punkteringsbeständighet från mountainbikedäck med hastighet och effektivitet från landsvägsdäck, vilket gör dem idealiska för äventyrliga ryttare som söker mångsidig prestanda på blandade ytor. Inom mountainbike, oavsett om det är cross-country racing, downhill shredding eller trail riding, Hutchinson MTB-däck är utformade för att leverera maximal traction, kontroll och hållbarhet, vilket möjliggör för ryttare att besegra vilken bana som helst med självförtroende.
Förutom sina däckerbjudanden tillverkar Hutchinson också pålitliga och effektiva slangar. Dessa slangar är tillverkade med precision för att säkerställa en perfekt passform, utmärkt luftförsörjning och motstånd mot punktering. Hutchinson-slangar är förtroendeväckande av cyklister inom alla discipliner, vilket ger lugn och ro och tillförlitlighet på vägen eller på banan. Förutom däck och slangar tillverkar Hutchinson också en rad luftverktyg. Från pneumatiska skruvdragare till luftkompressorer och luftslangar Hutchinson luftverktyg är utformade för att möta kraven, vilket säkerställer effektivitet och hållbarhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga