Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Zefal

Information för Zefal
Zefal är ett välrenommerat namn inom cykelvärlden, med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1880. Grundat i Frankrike har Zefal konsekvent drivit gränsen för innovation för att erbjuda cyklister högkvalitativa, pålitliga och innovativa produkter som förbättrar deras körupplevelse. Med över ett sekel av expertis har Zefal blivit en pålitlig varumärke för cyklister världen över.
Zefals dedikation mot innovation och kvalitet har gjort det till ett älskat varumärke bland cyklister världen över. Med ett brett utbud av produkter som tillgodoser alla delar av cykling, fortsätter Zefal att inspirera ryttare att utforska nya horisonter och njuta av resan till fullo. Zefals produktsortiment är synonymt med tillförlitlighet och effektivitet. Deras hållbara konstruktion och ergonomiska design gör dem till en pålitlig följeslagare för varje resa.

A Legacy of Innovation in Cycling Accessories.

Zefal Smart Pump representerar den yttersta teknologin inom däcktryckning. Denna intelligenta pump är utformad för att göra underhåll på däcken på resande fot. Utrustad med en digital tryckmätare och förinställda tryckinställningar säkerställer den att dina däck alltid är vid det optimala trycket för en mjuk och säker resa. Dess kompakta design och kompatibilitet med både Presta- och Schrader-ventiler gör den till ett måste för cyklister av alla nivåer. Från minipumpar för snabba fix på vägen till högvolympumpar för exakta tryckjusteringar, Zefal´s luftpumpar tillgodoser de diversifierade behoven hos cyklister.
Zefal Bottle Cage har den perfekta formen och funktionen. Tillverkad av lätta men tåliga material, håller den din vattenflaska säkert samtidigt som den ger en touch av stil till din cykel. Zefal panniers är utformade för att bära dina saker med lätthet och stil. De är en cyklist bästa vän när det gäller att transportera nödvändigheter på två hjul. För stadscyklister och kommunikatörer erbjuder Zefal ett utbud av ryggsäckar som är utformade för komfort och funktion. Zefal ryggsäckar kommer med fack för bärbara datorer, reflekterande element för säkerhet och ergonomiska funktioner för att säkerställa en bekväm passform under din resa.
Att hålla sig hydrerad är mycket viktigt medan man cyklar och Zefal bike bottles finns här för att hjälpa till. Dessa BPA-fria, lätta att krama flaskor finns i olika storlekar och design för att passa dina preferenser. Zefals omsorg för detaljer säkerställer att du kan stilla din törst bekvämt när du är på väg. När det gäller att underhålla din cykel är Zefal en pålitlig källa för reservdelar och tillbehör. Från reservslangar och däckverktyg till handtag och pedaler, Zefal bike spare parts säkerställer att din cykel håller sig i toppskick, resa efter resa.