Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Schwalbe

Information för Schwalbe
Schwalbe, ett namn som står för innovation och prestanda inom cykelvärlden, har konsekvent pressat gränserna för vad som är möjligt på två hjul. Sedan 1973 har det tyska märket vuxit till en global ledare inom tillverkning av högkvalitativa cykelaccessoarer som passar både professionella atleter och fritidscyklister. Med en oföränderlig tro på precisionsteknik, hållbarhet och nyskapande teknik har Schwalbe revolutionerat cykelupplevelsen för entusiaster världen över.

Inom cykelaccessoarer står Schwalbe som en förebild för kvalitet, innovation och dedikation. Med en rik historia som sträcker sig över decennier och ett portfölj som omfattar däck, verktygslådor, pumpar, luftslangar, underhållsprodukter och cykelkomponenter fortsätter Schwalbe att forma cykelvärlden, ge cyklister möjlighet att uppnå nya nivåer av prestanda, komfort och äventyr. Förståelse för vikten av rätt cykelunderhåll erbjuder Schwalbe ett utbud av produkter för att hålla din cykel i toppskick.

Pionjärexcellens inom cykelaccessoarer

Mitt i Schwalbes arv ligger deras världsberömda däck. Designade för att bemästra en mängd olika terränger, Schwalbe-däck epitomiserar oöverträffad grepp, låg rullmotstånd och exceptionell punkteringsskydd. Schwalbes dedikation till cyklister sträcker sig bortom ritten själv. Deras noggrant utformade Schwalbe-verktygslådor kombinerar stil och funktion, så att ryttare är utrustade med nödvändiga verktyg för on-the-go-reparationer. Tillverkade med hållbarhet i åtanke är dessa väskor ett vittnesbörd om Schwalbes engagemang för att förbättra den totala cykelupplevelsen.
Effektivitet och bekvämlighet sammanflödar i Schwalbe-pumpar. Konstruerade med precision ger dessa pumpar optimal tryck för däck, vilket förbättrar både säkerheten och prestandan. Oavsett om du företar en långdistansresa eller en snabb stadskommunikation så garanterar Schwalbe-pumpar att däcken alltid är vid den perfekta trycket för en jämn ritt. Luftslangar kan vara gömda från synhåll, men deras inverkan på cyklistens upplevelse är oanfäktbar. Schwalbe-luftslangar tillverkas med överlägsna material och teknik, vilket minimerar risken för punkteringar och säkerställer konstant lufthållfasthet. Denna noggrannhet överförs till färre avbrott och en mer njutbar ritt.
Från däckförseglingsmedel som snabbt förseglar punkteringar på resan till kedjesmaljer som förbättrar effektiviteten, Schwalbe-cykelunderhåll-lösningar återspeglar deras engagemang för att hjälpa cyklister att stanna på vägen längre. Schwalbes engagemang för framgång sträcker sig även till deras linje med cykelkomponenter, som är designade för att möta de olika behoven hos cyklister. Oavsett om det handlar om handtagg som ger ergonomisk komfort, sadlar som erbjuder stöd under långa ritter eller högkvalitativa slangar och felbånd, Schwalbe-cykelkomponenter som uttrycker deras engagemang för att förbättra varje aspekt av cykling.