up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Park Tool

Park Tool

Allt ( Park Tool )

Märkesinformation för Park Tool

PARK TOOL är ett utmärkt amerikanskt företag som grundades 1963 av Art Engstrom och Howard C. Hawkins. PARK TOOL specialiserar sig på att skapa och tillverka cykeltillbehör och utrustning. Produkterna varierar från verktyg för att återställa ställningar, svängställningar för hjul och hexnycklar. PARK TOOL designar verktyg för både skickliga och hemmacyklister.
Park Tool är en erkänd och uppskattad märke inom cykelindustrin, som är känd för att tillverka högkvalitativa cykelunderhålls- och återställningstillbehör och utrustning. Med ett register som sträcker sig över ett halvt sekel har Park Tool bevisat sig som det första alternativet för både erfarna mekaniker och ivriga cyklister.
Varumärkets löfte om precision, hållbarhet och skapelse är uppenbart i varje produkt som det presenterar. Park Tools vida katalog innehåller ett brett utbud av verktyg och tillbehör för nästan alla delar av cykelunderhåll och återställning, från nödvändiga justeringar till komplexa översyner. Oavsett om du är en erfaren cykelmekaniker eller en DIY-älskare erbjuder Park Tool verktygen och kunskapen som är viktig för att hålla din cykel i ett optimal tillstånd.
Park Tools vikt för storhet underbyggs av dess oförtröttliga engagemang för kvalitetshantverk och dess fortsatta mål att skapa teknik i framkant. Deras verktyg är utformade för att tåla de hårda förhållandena vid daglig användning, vilket säkerställer lång livslängd och pålitlighet.

Park Tool cykelverktyg och tillbehör

Park Tool cykelställ är utformade för att erbjuda en stabil och säker plattform för cyklar. Trippod- eller fyrbensbasstrukturen ger överlägsen stabilitet, vilket minskar risken för oväntad vältning. Park Tool momentnyckel är skapad för att vara användarvänlig med tydliga och lättlästa momentmärkningar. De har vanligtvis en klickstilmekanism eller ett digitalt array som signalerar när det förinställda momentvärdet uppnås. Park Tool-kit är utformad för att erbjuda en komplett samling verktyg som krävs för cykelunderhåll, återställning och montering.
Park Tool-kedjerengöring är oftast kompatibel med ett brett utbud av cykelkedjor och storlekar, inklusive de som ses på racercyklar, mountainbikes och andra cykeltyper. Park Tool cykelverktyg är kända för sin noggrannhet och noggrannhet, vilket är viktigt för uppgifter som att bilda momentvärden, justera delar och försäkra om korrekt justering.
Park Tool-pedalverktyg har unika grepp eller handtag, vilket gör dem bekväma att hålla och använda. Ergonomisk konstruktion minskar användarens trötthet under stora pedalrelaterade uppgifter. Park Tool transmissionsverktyg tillverkas vanligtvis av högkvalitativa material som härdat stål eller aluminium för att erbjuda hållbarhet och hållbarhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga