Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Look

Information för Look
Titta, en välkänd fransk företag grundades av Jean Beyl 1951. Huvudkontoret för märket ligger i Nevers, Frankrike. Märket är välkänt tack vare tillverkningen av alpina skidbindningssystem. Efter en tid gick märket in i cykelvärlden och strävar efter att erbjuda innovativ cykelklädsel och utrustning. Samlingen av produkter som Titta erbjuder inkluderar cykelkomponenter, klämfria pedaler och ramar. Material av hög kvalitet används vid tillverkning av dessa specifika ramar. Börja din resa i cykelvärlden med excellence, har märket omdefinierat konsten med cykling sedan början. Lancering med en kärlek till skapande och passion för innovation, Titta förenar elegance med avancerade tekniker för att tillverka franska designprodukter. Under ett par decennier har det drivit kraften i att designa och forma cykelindustrin, presenterar extrema koncept som klämfria pedaler. Cykelutrustningen som utvecklats av detta märke tillfredsställer kraven hos cykelälskare och professionella atleter. Varje föremål skapat av Titta är ett bevis på märkets speciella fokus på precisionsteknik och detaljer. Alla produkter visar cykelns anda på sitt bästa, som kolfiberramar som ger utmärkt hastighet till pedaler. Tittas märkecykelutrustning och kläder

Titta flaskhållare är lätta, stabila, håller flaskan säkert, lättillgängliga och konsistenta med olika flaskstorlekar, förbättrar komfort och hydrering under cyklingen.
Titta cykelvägar är aerodynamiska, lätta och skapade av material som aluminium eller kolfiber. De måste erbjuda unik hantering, bekväm geometri och tillräcklig däckstöd.
Titta cykelbatterier är ljusa, synliga från olika vinklar, väderbeständiga, lätta att montera och har olika lägen.
Titta pedaltillbehör är robusta, förpackade och anpassningsbara. De har de viktiga tillbehören för olika pedaltyper, en generös grepp för effektiv momentöverföring och inbyggda kvaliteter som skiftnycklar eller skruvmejslar.
Titta bromsar har konsekvent bromskraft, hållbarhet och modulation. De fungerar effektivt i olika situationer, ger enkel justering och minskar värmeuppbyggnad.
Titta kassetter erbjuder ett utbud av växlar lämpliga för olika terränger. Effektiv bearbetning ger smidiga växelbyten, medan kompatibilitet med olika drivlådor ger mångsidighet för cyklisters val.
Titta pedaler erbjuder en säker och bekväm plattform för effektiv kraftöverföring. De är hållbara, viktlösa och har ett pålitligt grepp i olika väderförhållanden.
Titta flaskor är läckagefria, lätta att trycka och erbjuder en tät passform i flaskhållare. De är tillverkade av BPA-fria material som ger säkert drickande, medan en bred mun tillåter lätt rengöring och påfyllning.