up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Continental

Continental

Allt ( Continental )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Continental

Continental, en global ledare inom mobilitetslösningar, har varit i framkant av innovation sedan sin start 1871. Med ett engagemang för att förbättra transport och körning har Continental etablerat sig som ett välkänt namn inom olika branscher, inklusive bilindustrin, cykling och även utanför. Varumärkets oförtröttliga strävan efter excellence, avancerade tekniker och obeveklig lojalitet till kvalitet har format dess arv och fortsätter att driva det framåt. Continentals berömda historia och oförtröttliga engagemang för innovation har placerat det som en pionjär inom bil-, cykel- och mobilitetslösningar. Från avancerade däck och inneslutningar till avancerade batterisystem och praktiska verktygslådor, Continentals diversifierade produktportfölj fortsätter att forma hur vi rör oss och upplever världen runt oss.

Continental, Innovating Mobility Since 1871

Continentals inflytande sträcker sig till cykelvärlden, där det har blivit synonymt med toppprestanda och tillförlitlighet. Genom att utnyttja sin stora kompetens inom gummi- och polymertekniker har Continental Cycling utvecklat en rad högpresterande cykeldäck som tillgodoser både professionella cyklister och entusiaster. Dessa däck är utformade för att erbjuda optimal grepp, hållbarhet och minskad rullmotstånd, vilket garanterar en exceptionell körupplevelse på olika terränger. Continental Tires-avdelningen har revolutionerat bilindustrin med sina innovativa däcklösningar. Från allvädersdäck till högpresterande sportdäck är Continentals däckportfölj utformad för att erbjuda optimal säkerhet, komfort och bränsleeffektivitet. Varumärkets däcktekniker, såsom ContiSeal för självhäftande punkteringar och ContiSilent för ljudreducering, exemplifierar dess engagemang för att driva gränserna för däckteknik.
Continentals dedikation till precision och kvalitet sträcker sig till dess inneslutningserbjudanden. Tillverkade med avancerade material och tillverkningsprocesser ger Continental inner tubes cyklister och bilister med tillförlitliga lösningar för att bibehålla rätt däcktryck och förhindra punkteringar. Dessa inneslutningar är utformade för att förbättra den totala körningen och cyklingen genom att säkerställa konsekvent prestanda och minimera nedetid. När bilindustrin övergår till el- och hybridfordon har Continental utvecklat avancerade batterisystem som erbjuder hög energitäthet, snabb laddning och förlängd livslängd. Dessa Continental batterier spelar en avgörande roll för att forma framtiden för miljövänlig transport. Continentals engagemang för att förbättra bekvämlighet och användbarhet sträcker sig till dess linje med verktygslådor. Designad för professionella och DIY-entusiaster lika ger Continental tool bags en hållbar och organiserad lösning för att bära verktyg och tillbehör. Tillverkad med samma precision och noggrannhet som definierar varumärket bidrar dessa verktygslådor till effektiv och effektiv arbete inom olika branscher.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga