up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Muc Off

Muc Off

Kategorier

Allt ( Muc Off )

Märkesinformation för Muc Off

Muc-Off, en pionjär inom cykelvård, grundades med ett uppdrag att tillhandahålla innovativa och effektiva rengörings- och skötselprodukter för cyklar och sportfordon. Establerat 1994 i Poole, England, av Rex och Marilyn Trimnell, snabbt fick märket uppmärksamhet för sitt engagemang för att skapa högkvalitativa, miljövänliga produkter som förbättrar prestanda och livslängd för cyklar. Muc-Offs resa började med en enda produkt, och har sedan utvecklats till en global ledare inom specialiserad cykelservice. Dess exceptionella effektivitet gör det till en favorit bland cyklister som söker optimal prestanda i torra miljöer.
Kort sagt har Muc-Offs oförtröttliga engagemang för innovation och hållbarhet förändrat cykelservice och skötsel. Med sin fantastiska produktutbud, inklusive den ikoniska Bike Cleaner, specialiserade smörjmedel, högtrycks-tvättar, kedjevårdslösningar och avancerad tubeless-teknik, Muc-Off fortsätter att ge cyklister över hela världen möjlighet att njuta av topprestanda och förlänga livslängden på sina älskade cyklar.

Muc-Off revolutionerar cykelservice och skötsel

Muc-Off Bike Cleaner är märkets flaggskeppsprodukt och ställer standarden för effektiv och säker cykelrengöring. Formulerad med hjälp av avancerad nanoteknologi, löser den enkelt upp smuts, smuts och fett samtidigt som den är biologiskt nedbrytbar och miljövänlig. Muc-Off Dry Lube tar itu med behovet av smidig och friktionsfri cykling i torra förhållanden. Denna smörjmedel är utformad för att minska slitage på rörliga delar genom att bilda en torr, skyddande lager som stöter bort smuts och damm.
Muc-Off Pressure Washer erbjuder ett bekvämt och kraftfullt sätt att rengöra cyklar. Med justerbara tryckinställningar avlägsnar den effektivt envis smuts utan att skada känsliga komponenter. Denna bärbara tvätt simplifierar rengöringsprocessen, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för både professionella cyklister och helgfantaster. Muc-Off Chain Cleaner är utformad för att enkelt klara av uppgiften. Dess unika formel skär igenom smuts och gammal smörjning, förbereder kedjan för optimal omfettning och förlänger dess livslängd samt säkerställer en mjukare åktur.
Muc-Off Sealant revolutionerar tubeless-däcktekniken genom att erbjuda en pålitlig och långvarig lösning för punkteringsskydd. Denna tätningsförmåga pluggar snabbt hål orsakade av törne, skräp eller små skär, vilket ger cyklister möjligheten att njuta av ett orofritt åk. Muc-Off Tubeless Valves är utformade för att komplettera märkets tätningsmedel och erbjuda en pålitlig inställning för tubeless-däck. Konstruerad med precision, är dessa ventiler lätta att installera och erbjuder en säker tätning som förhindrar luftläckage. De finns i olika längder för att passa olika fälghöjder, vilket säkerställer en anpassad passform för varje cyklists behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga