up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Active

Active

Cykling

Cykling

MTB

MTB

Gravity

Gravity

Urban

Urban

Barn

Barn

Kategorier

Hjälmar

Allt( MET )

MET

MET är ett toppmärke i skapandet av ikoniska design som inspirerar människor och förbättrar deras självförtroende. Det tillverkar de bästa hjälmarna för att förbättra cykelupplevelsen. Som experten på hjälmar erbjuder varumärket alla idealiska produkter hela tiden och bildar en hedrad plats i cykelvärlden med ledande kunskaper som grundar sig på över 25 års in-house-produktion. Alla produkter är skapade för att vara kreativa och inspirerande för sina klienter och uppfylla höga standarder av skydd och kvalitet.
MET är stolt över att vara etablerat i italienska alperna, hämtar en förkärlek till estetik och en djup hängivenhet till cykling. Det är ett anmärkningsvärt varumärke inom imperiet av cykelhjälmar och andra tillbehör, uppskattat för sin hängivenhet till stil, skydd och skapelse. Varumärket är dedikerat till förarens skydd. Hjälmarna omfattar olika cykelgrenar, inklusive vägbanor, stadskommunikation, mountainbiking och mer. Hjälmarna är berömda för sin optimala ventilation, viktlösa konstruktion och bekväma passform, förbättrar fokus för ryttarna på sin resa utan några kompromisser. Dessutom, MET välkomnar kreativa design, ofta samarbetar med toppdesigners för att skapa hjälmar som kombinerar funktion med komfort. Deras fokus på detaljer resulterar i skapandet av hjälmar som inte bara förbättrar prestanda utan också kompletterar ryttarens stil.

METs samling av cykelhjälmar och tillbehör

MET mtb hjälmar är utvecklade med den senaste säkerhetsteknologin, som in-mold-byggnad och stötdämpande material, för att erbjuda tillförlitligt skydd vid fall eller kollisioner. MET road hjälmar har aerodynamiska former och optimerade luftströmskanaler som minskar drag och förbättrar prestanda, vilket gör dem perfekta för höghastighetsvägcykling.
MET urban hjälmar är designade med fokus på estetik, ofta med moderna grafiker och färger som stämmer överens med den äventyrliga själen för off-road-cykling. MET cykelbelysning har ofta flera belysningssätt, såsom vanlig, flash och pulsering, vilket gör att cyklister kan välja läget som passar perfekt för deras körmiljö. MET downhill hjälmar har en fullskalig struktur som omger hela skallen, ansikte och haka, som levererar komplett skydd för ryttare som tacklar tekniska och aggressiva banor. MET cykelhjälmar kommer med elastiska returtekniker och lämpliga mekanismer som gör att cyklister kan uppnå en skyddad och personlig passform, förbättrar komfort och stabilitet.
MET tillbehör till cykelhjälmar inkluderar hjälmöverdrag eller regnskydd, som erbjuder extra skydd mot väderfaktorer som regn och kall vind, för att ge en mer bekväm åktur. MET tillbehör är vanligtvis skapade för att vara konsekventa med vanliga hjälmmodeller, som ger en sömlös passform och prestanda när den är ansluten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga