Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Marker

Information för Marker
"Marker är världsledande inom tillverkning av skibindningar, hjälmar, glasögon och skyddsutrustning. Företaget grundades 1952 i Tyskland. Sedan dess har Marker erbjudit högkvalitativa produkter till skidåkare. Vintern har sin egen magi då den ger dig möjlighet att utöva utomhusaktiviteter när snön faller. Skibindningar är en viktig del av din skidutrustning och det är viktigt att välja en av hög kvalitet eftersom den kontrollerar din vikt och balans. Marker skibindningar är designade med avancerad teknologi för att säkerställa hög prestanda och säkerhet. Deras glasögon och hjälmar är skidåkares favoriter och du kan välja mellan många olika designer och färger i deras sortiment. Det är ingen tvekan om att skidåkning tar dig till en speciell värld där du fritt kan åka på vackra snöiga spår!
Marker´s bindningar är designade med precision och innovation, vilket ger en sömlös koppling mellan skidåkaren och skidorna. Marker´s åtagande för säkerhet och prestanda är tydligt i den noggranna ingenjörskonsten hos dessa bindningar, vilket ger skidåkare självförtroende och kontroll på backarna.
Som ett komplement till skibindningarna tillverkar Marker även skidbyxor och jackor som är utformade för att klara av de tuffaste vinterförhållandena. Dessa plagg är tillverkade med avancerade material och erbjuder optimal isolering och skydd, vilket håller skidåkare varma och torra i de mest utmanande miljöerna. Märkets engagemang för både stil och funktionalitet är tydligt i de eleganta designerna och de genomtänkta funktionerna som finns integrerade i deras skidkläder.

Säkerheten är av största vikt inom vintersport och Marker förstärker sitt åtagande med sitt sortiment av skidhjälmar. Marker skidhjälmar är inte bara högpresterande, de prioriterar också komfort och ventilation. Märket ser till att skidåkare kan njuta av sina favoritaktiviteter på vintern utan att kompromissa med säkerheten.
När det kommer till tillbehör utmärker sig Marker genom att erbjuda en omfattande uppsättning. Skidhandskar från Marker erbjuder den perfekta balansen mellan isolering och fingerfärdighet, vilket gör att skidåkare kan hålla ett stadigt grepp om skidstavarna samtidigt som de håller sig varma. Skidglasögon, en annan viktig accessoar, har avancerad lins-teknologi som förbättrar synligheten och skyddar ögonen från elementen.
I grund och botten har Maker etablerat sig som ett självklart val för de som söker excellens i sin vintersportutrustning. Oavsett om det handlar om Marker skibindningar, de stilfulla skidjackorna eller de nödvändiga tillbehören som handskar och glasögon, så levererar märket konsekvent på sitt löfte om kvalitet, hållbarhet och innovation. För vintersportentusiaster som kräver det bästa är Maker ett namn synonymt med förtroende och prestanda på de snötäckta backarna."