up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Componenten

Tower boxes - Kleur: Zwart

()
load

Wat is een Tower Box voor een computer?

Een computertorendoos of koffer is een hardmetalen doos die wordt gebruikt om de meeste computercomponenten te bewaren. De componenten die in de toren of behuizing zijn ingesloten, zijn de CPU, het moederbord, het optische station, de schijf en nog veel meer. Dit zijn de behuizingen voor uw computer, maar hebben geen invloed op de werkelijke prestaties van de computer, maar houden de componenten veilig en beveiligd, waardoor de luchtstroom in het systeem ze koel maakt.
De computertoren wordt normaal gesproken geleverd met een ingebouwde voeding waardoor alle daarin opgeslagen componenten perfect kunnen functioneren. Ze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en met een reeks verschillende functies. Op basis van hun type uitvoering kan dit zowel verticaal als horizontaal zijn.
Het is de moeite waard om te vermelden dat het belangrijkste doel van een computerkast of toren is om uw computercomponenten op één punt te houden en om de interne component van de computer te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Betekenis van koeling en luchtstroom in computertorens:

Het grootste voordeel van een computertoren of behuizing is meestal hun stijl, maar hun koelproces is net zo belangrijk als hun uiterlijk. Voorkomen dat uw computer oververhit raakt en koel blijft, is belangrijk om te overwegen. Computertorens helpen het systeem koel te houden en langer te laten werken, wat uiteindelijk de duurzaamheid ervan zal vergroten. De computertoren of behuizing biedt ook het koelproces door de luchtstroom die ze bieden.
De meeste van de meest bekende merken die de beste computertorens leveren, zijn beschikbaar voor uw vriendelijke overweging: Asus , MSI , Gigabyte , Startech , Be Quiet .

clouse menu Afronden