up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Verbruiksgoederen

Papieren Canon

()
load

Hoe kies je het juiste papier?

Papier is een dun plaatmateriaal en wordt geproduceerd door cellulosevezels afkomstig van hout, grassen, vodden, katoen, tarwestro, suikerriet, vlas, bamboe en hennep.
Papierselectie is het belangrijkste aspect waarmee u rekening moet houden wanneer u een papier ontwerpt of afdrukt. Door deze paar belangrijke stappen te onthouden, kunt u het juiste papier kiezen.

• Kies allereerst de juiste kleur en helderheid van het papier. Papierfabrikanten bieden ons een breed scala aan kleuren papier, zoals blauw wit, zacht wit en natuurlijk wit. Papier met een hoog helderheidsniveau is het beste omdat in het verhelderde vel woorden meer benadrukt worden.
• Als u de tekst op beide zijden van het papier bedrukt, dan is het voordelig om een zwaarder vel en dikker papier te kiezen. Maar zwaardere platen kosten meer.
• Kies het dikkere papier omdat het de fijnere details beter laat zien.
• Gebruik papier dat kan worden blootgesteld aan extreme temperaturen, vochtigheid en regen.
• Gebruik geen glanzend, gecoat en zwaar gestructureerd papier.

Standaard printerpapierformaat:

In de Verenigde Staten is het standaard printerpapierformaat 8,5 "x 11" en buiten de Verenigde Staten is het formaat van printerpapier 1189 millimeter bij 841 millimeter.

HP printerpapier:

Voor geweldige afdrukresultaten raadt HP aan HP printerpapier te gebruiken dat te dun, glad en rekbaar is en de printer kan vastlopen. HP printerpapier is het beste papier om af te drukken. We raden je aan om een printer te kopen van de meest bekende merken zoals HP , Brother , Epson , Canon , Sony . Deze merken bieden ons kwalitatief goede printers tegen eerlijke prijzen. Deze merken zijn risicovrij en hebben een goede service.

clouse menu Afronden