up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man en spelmus och tangentbord?

Spelare kan uppnå maximal spelupplevelse om de har en mus som passar deras spelbehov och stil. Billiga spelmöss kan ge dig en konkurrensfördel och göra vissa spel mycket bekvämare och lättare att spela.
Kom ihåg att spelmus har flera unika egenskaper som skiljer den från en vanlig mus. Till exempel har en spelmus förbättrad programvara för att stödja både hög DPI och CPI och anpassa tweaking. Dessutom använder trådlösa spelmöss sensorer som gör det mer användbart och hjälper till att hänga med i snabbare rörelser.
Vilken spelmus du väljer beror också på vilken typ av spel du spelar. Till exempel fokuserar FPS spelare huvudsakligen på noggrannhet och snabbspårning medan RTS och MMO spelare behöver ytterligare knappar som kan tilldelas alternativa funktioner och makron.

Det beror på dina personliga preferenser vilken sensor du behöver, oavsett om det är lasersensorer eller optiska sensorer. Tänk sedan på trådbundna eller trådlösa möss som du vill. Vikt, belysning och anpassning är andra viktiga faktorer som du bör tänka på innan du köper en mus för din speluppsättning. Asus , HP , MSI , Logitech och Kingston är de ledande varumärkena som erbjuder det bästa utbudet av spelmöss och tangentbord.
Förutom att ha en spelmus av god kvalitet, kommer du att använda ditt speltangentbord mer än någon annan komponent på ditt skrivbord. När vi pratar om att välja ett tangentbord för speländamål, kom ihåg att det bästa speltangentbordet måste vara pålitligt, lyhört och kanske klistrat in i RGB ljus. När du väljer ett tangentbord för spel måste du också fokusera på andra funktioner som kommer att påverka din spelupplevelse som; Byggkvalitet, makron och anpassning, nyckelrollover aka Anti Ghosting, switchar och pris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga