up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Velg en klokke for utendørs

Et ur er oppfunnet for å beholde regelmessig fremgang til tross for bevegelsene fra personers handlinger. Det gjør det behagelig å se tiden. Det er også et moteartikkel for menn og kvinner. De beste merkene for klokker for kvinner og menn er Garmin , Suunto , Polar , Luminox , Withings

Smartklokke

En smartklokke er en bærbar datamaskin i form av en klokke. En modernisert smartklokke gir en begrenset berøringsskjerm for daglig bruk. Den har også en tilhørende smarttelefon app som presenteres for tilsyn og telemetri. Det gir mange andre egenskaper i tillegg til tidtaking, inkludert å observere pulsen din, spore bevegelsen din og gi notater i løpet av dagen. Det er en av de beste klokkene for menn.

Garmin klokke

Garmin klokken er en sportsklokke produsert av Garmin. Garmin klokker er oppfunnet for å måle intervall, hastighet, puls, tid, høyde og bevegelse nøyaktig. Alle disse funksjonene er viktige for spillere i praksis. Det finnes også i de beste klokkene for menn.

Tips for å velge den beste utendørs klokken for deg

1. Før du vil kjøpe en klokke, bør du vurdere nøye hvor du vil bruke den.
2. En vanntett klokke er perfekt for utendørs bruk.
3. En annen avgjørende faktor er klimaet hvor det skal brukes.
4. Å bli informert om de bedre merkene på tvers av alle prispunkter er avgjørende.
5. Kjøp fra en autorisert forhandler.


clouse menu Lukk