Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

GORE® Wear

GORE® Wear
Noin GORE® Wear
Gore Wear on pioneereina tunnettu brändi, joka on erikoistunut teräväkärkiseen, korkean suorituskyvyn polkupyörävaatetukseen. Vauraan historian omaavalla brändillä on jatkuvasti työntänyt rajoja innovoimalla vastatakseen sekä ammattilaisten että harrastajien vaatimuksiin. Syntyessään sydämellä ja sitoutuessaan tarjoamaan huipputuotteita, Gore Wear on tullut johtavaksi nimeksi alalla ja luotettavaksi kumppaniksi urheilijoille ympäri maailman. Gore Wearin tarina alkoi vuonna 1958, kun Wilbert L. Gore ja Robert W. Gore, isä ja poika, perustivat W. L. Gore & Associatesin. Aluksi yritys keskittyi kehittämään innovatiivisia polymeeriratkaisuja eri teollisuudenaloille. Kuitenkin vasta 1980-luvun alussa Gore mullisti pyöräilymaailman esitelläkseen ensimmäisen GORE-TEX-pyöräilytakin.
Tämä läpimurto merkitsi Gore Wearin matkaa pyöräilyvaatetusmarkkinoille. Gore Wearin sitoutuminen innovaatioihin, laatuun ja suunnitteluun on vahvistanut sen asemaa huipputason brändinä pyöräilyvaatetusalalla. Alusta asti lähtien GORE-TEX-pyöräilytakin mullistavasta läpimurrosta nykyiseen laajaan suorituskykyä parantavaan vaatemallistoon, Gore Wear jatkaa pyöräilijöiden voimistamista tarvittavalla varustuksella minkä tahansa ajon voittamiseen.

Mullistakaa pyöräilyvaatetuksen suorituskyky Gore Wearin avulla

Gore Wear cycling -valikoima on suunniteltu parantamaan ajamiskokemusta kaikilla maastoilla ja sääolosuhteissa. Brändi on jatkuvasti suunnitellut vaatteita, jotka priorisoivat hengittävyyttä, kosteuden hallintaa ja mukavuutta. Gore Wear miesten vaatetus -valikoima yhdistää edistyneen tekniikan tyylikkääseen suunnitteluun, tarjoten miesten polkupyöräilijöiden tarpeisiin. Laadukkaiden materiaalien ja tarkan ompelun käyttö osoittaa brändin sitoutumisen tarjoamaan huippuluokan pyöräilyvaatteita miehille. Ymmärtäen naispyöräilijöiden moninaiset vaatimukset, Gore Wear naisten vaatetus -linja tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka on suunniteltu naisen muotoon sopivaksi. Gore Wear -valikoima yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin, antaen naisille mahdollisuuden suorittaa parhaansa satulassa.
Gore Wear C3 -linja edustaa monipuolista ja toiminnallista pyöräilyvaatetusta, joka sopii kaikentasoisille polkupyöräilijöille. Se sisältää monipuolisen valikoiman paidoita, shortsseja, tightssejä ja lisävarusteita, joilla on erinomainen suorituskyky, mukavuus ja arvo. Gore Wear C5 -linja esittelee ammattimaista pyöräilyvaatetusta, joka on suunniteltu edistyneeseen suorituskykyyn. Olipa kyse pitkänmatkan maantiepyöräilystä tai haastavista vuoristoteistä, C5-kokoelma tarjoaa huippuluokan paidoita, bib-shortsseja ja takkeja, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia ammattilaispyöräilijöille ja kilpapyöräilijöille.
Gore Wear cycling takki -valikoima on brändin sitoutumisen innovatiiviseen suunnitteluun ja ylivertaiseen suojaamiseen. Nämä takit sisältävät viimeisimmät GORE-TEX- ja WINDSTOPPER-tekniikat, tarjoten täydellisen hengittävyys- ja sääsuojauksen tasapainon. Gore Wearin hanskoilla pyöräilijöille tarjotaan optimaalinen otteen, sorminäppäryyden ja suojan ajoa aikana. Painottaen kestävyyttä ja mukavuutta, hanskat on suunniteltu kestämään pyöräilyn rasitukset, samalla varmistaen tarkan ja turvallisen otteen ohjaustangon ympärillä.