up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

GORE® Wear

Jackets

Jackets

Hängselbyxor korta

Hängselbyxor korta

Funktionströjor

Funktionströjor

Handskar

Handskar

Damkläder

Damkläder

Running

Running

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Allt( GORE® Wear )

GORE® Wear

Gore Wear är en banbrytande märke som är känt för sina moderna, högpresterande cykelkläder. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka ett antal decennier, har märket kontinuerligt pushat gränserna för innovation för att möta kraven från både amatörer och professionella cyklister. Född ur en passion för cykling och ett löfte om att leverera toppklassprodukter, har Gore Wear blivit ett ledande namn inom branschen, som betroddes av idrottare över hela världen. Historien om Gore Wear började 1958 när Wilbert L. Gore och Robert W. Gore, en far-son-duo, grundade W. L. Gore & Associates. Företaget fokuserade ursprungligen på att utveckla innovativa polymerlösningar för olika industrier. Men det var inte förrän tidigt 1980-tal som Gore revolutionerade cykelvärlden genom att introducera den första GORE-TEX-cykeljackan.
Denna genombrott markerade början till Gore Wears resa inom cykelklädselmarknaden. Gore Wears engagemang för innovation, kvalitet och design har förstärkt dess position som ett toppmärke inom cykelklädselindustrin. Från den tidiga genombrottet av GORE-TEX-cykeljackan till den omfattande samlingen prestandadrivna kläder som finns tillgängliga idag, fortsätter Gore Wear att ge cyklister det utrustning de behöver för att besegra alla ridturer.

Revolutionera prestandan på cykelkläder med Gore Wear

Gore Wear cykling-serien är utformad för att förbättra riddesupplevelsen överallt och oavsett väderförhållanden. Märket har konsekvent designat plagg som prioriterar andningsförmåga, fukthantering och komfort. Gore Wear mänkläder-samlingen kombinerar avancerad teknik med slät design, som svarar på mäns behov. Användningen av högkvalitativa material och precisionssömnad visar detta märkes engagemang för att leverera toppklasscykelkläder för män. Med förståelse för de mångfaldiga behoven hos kvinnliga cyklister, erbjuder Gore Wear kvinnkläder-linjen ett brett utbud av produkter som är anpassade till den kvinnliga formen. Gore Wear-samlingen blandar funktion med stil, vilket ger kvinnor möjlighet att prestera sitt bästa på sadeln.
Gore Wear C3-linjen representerar en rad mångsidiga och funktionella cykelkläder som är lämpliga för alla nivåer av cyklister. Den inkluderar en mångfald av tröjor, shorts, långbyxor och tillbehör som erbjuder exceptionell prestanda, komfort och värde. I den högre änden av Gore Wears produktspektrum visar C5-linjen upp premiumcykelkläder som är konstruerade för avancerad prestanda. Oavsett om det är långdistansvägcykling eller utmanande bergstrakter, erbjuder C5-kollektionen toppmodellströjor, bib-shorts och jackor utrustade med innovativa funktioner för professionella och tävlingscyklister.
Gore Wear cykeljackor-sortimentet är ett vapenpåse för detta märkes engagemang för innovativ design och överlägsen skydd. Dessa jackor inkorporerar senaste GORE-TEX- och WINDSTOPPER-teknologin, som ger en perfekt balans mellan andningsförmåga och väderbeständighet. Gore Wear-handskar är konstruerade för att ge cyklister optimal grepp, fingerfärdighet och skydd under ridturer. Med fokus på hållbarhet och komfort är handskarna designade för att klara de rigorösa cykelresorna medan de säkerställer ett exakt och säkert grepp på styret.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga