up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Briko Hjelm Vulcano FIS 6.8 Multi Impact

plus
Briko

Briko Hjelm Vulcano FIS 6.8 Multi Impact

Produktbeskrivelse Briko Hjelm Vulcano FIS 6.8 Multi Impact

Det briko “protetto” patenterte systemet er et ekstra abs-skall som kan absorbere støt og øke sikkerheten. sin stilling øker støtdempingen på nakkeområdet som er den hyppigste påvirket i tilfelle fall. i løpet av 2014 hadde vulcano fis 6.8 blitt tildelt en ispo-pris i kategorien skihjelm, og den hadde blitt valgt til adi indeks årlige publikasjon, og konkurrerte på denne måten til compasso d'oro-utvalget. epp, utvidet polypropylen, i motsetning til eps, har evnen til å deformere seg selv og regenerere ved å beholde den opprinnelige formen etter en eller flere påvirkninger, og gir effektivitet og pålitelighet.


Egenskaper:

ABS-skall
EPP Liner
Innvendig polstring vaskbar med Antibacteria Treatment
Avtakbare indre ører
Flyttbart Protetto-system
Avtagbart vernebrilleklipp
Spenne: Mikrometrisk metallisk
Etterbehandling: Skinnende
Sikkerhetsutstyr: Chinguard Vulcano “FIS 6.8” 2000AM0 M (52 58) L (60 64)


Spesifikasjoner:

Vekt: 700 gr
Sertifiseringer: FIS 6.8 - ASTM F2040: 11


Elsker du ski? Få din Briko Hjelm Vulcano FIS 6.8 Multi Impact og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Briko gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Hjelmer for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive ski modellene mulig har de fleste av våre Snowboard artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Briko Hjelm Vulcano FIS 6.8 Multi Impact

Farge
Hvit
Hjelm Type
Uten Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Briko konkurransehjelm

-

Flott produkt for estetikk, komfort og passform

Kjøpt fra japan

-

Esken kom innen en uke, produktet var vakkert, og størrelsesutvalget var lett å forstå.

Kjøpe fra japan

-

Ankom innen en uke etter bestilling. Emballasjen var god, esken og produktet var vakkert, og størrelsesutvalget var lett å forstå, og jeg fikk kjøpt riktig størrelse.

Flott produkt, flott levering!

-

Jeg la inn en bestilling på Briko Vulcano FIS 6.8 Multi Impact-hjelmen 24.11.2021, mottok varene i Murmansk (Russland) 12.10.2021. Produktet er av høy kvalitet, nytt, transportemballasjen er tilstrekkelig for sikker transport.

Brico hjelm

-

Flott hjelm. Veldig komfortabel. Flott passform på hodet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up