Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herreklær

Herreklær ski

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hva du skal ha på deg når du står på ski eller snowboard

Grunnlag

Grunnregelen når du legger opp klærne fra ski eller snowboard, er å bruke et underlag. Et basislag eller lag ved siden av huden er designet for å bæres under plaggene dine. Baselagene inkluderer en vest, langt undertøy og sokker som dekker hele kroppen din.

Fleeces

Når du har dekket kroppen med baselagene, kan du bruke hvilken som helst vanlig topp og bukser. Når det kommer til topper bør du velge en lett ullfleece topp som gir ekstra varme i bakken.

Hansker

Når du står på ski eller snowboard, anbefales det sterkt at du velger å bruke vanntette, tykke og isolerte hansker. Skiløpere må beskytte hendene mot å bli kalde. Innerforingshanskene gir bedre grep og allsidighet ettersom du også trenger å holde skistavene.

Hodeplagg

Ikke obligatorisk, men sterkt anbefalt, en skihjelm er en av de mest essensielle delene av det overordnede utstyret ditt som bidrar til å beskytte hodet ditt. Når du går på ski i iskalde bakker, bør du holde ørene og hodet tørt og varmt ved å bruke hodeplagg.

Jakker

Når du er på vei mot fjell fullt dekket av snø, må du være skikkelig kledd. De vanntette jakkene er ideelle for ski, da de ikke bare holder deg tørr, men også gir maksimal isolasjon som trengs for å holde deg varm innenfra. Du kan kjøpe skijakker fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom , Head og Superdry .

Bukser

Skibukser eller smekkebukser er også viktig klesutstyr som du trenger til ski og snowboard. Skibuksene er laget av vannavstøtende, isolert og tykt materiale for å gi den varmen du trenger. De har også lommer og andre funksjoner som forhindrer at snø kommer inn i trugene dine.

Sokker

Skisokker er designet for å være tykkere og varmere enn vanlige sokker. For å tåle den iskalde vinden og ekstreme snøforholdene, må du sørge for at sokkene dine er varmere, tykkere og isolerte. Skisokker er også lengre i størrelse og gir maksimal dekning til bena og føttene dine.

Drakter

Opprinnelig var skiklærne slanke og lette i henhold til sportens krav. Du må være rask når du kjører i bakken. Men i moderne dager kan vi finne et stort utvalg stilige, lette, men funksjonelle skiklær og dresser som ikke begrenser bevegelsene samtidig som de tilbyr den beste ytelsen og komforten.

Mer om herreklær:

Bortsett fra de ovennevnte klesartiklene, må du også ha gensere, gensere og hettegensere, t skjorter, tights, skjorter, vester, ansiktsmasker og nakkegamasjer. Alle disse skiklærne er avgjørende for å holde deg varm og tørr i iskalde bakker.