up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welke accessoires heb ik nodig voor mijn telefoon?

Elk jaar komt er een nieuw smartphonemodel uit met betere en verbeterde specificaties. Maar hoe geavanceerde software en hardware ook in uw mobiele telefoon zijn verpakt, u hebt nog steeds een assortiment accessoires voor mobiele telefoons nodig om uw ervaring te verbeteren als we het hebben over accessoires voor mobiele telefoons; er zijn talloze handige dingen zoals telefoonhoesjes, schermbeschermers, draadloze oordopjes, telefoonoplader, statieven, Samsung digitale pen en nog veel meer.

Wat zijn mobiele accessoires?

Simpel gezegd, een mobiel accessoire wordt gedefinieerd als een ondersteunend accessoire dat uw ervaring verbetert en completeert tijdens het gebruik van uw telefoon voor werk of entertainment. U kunt het beste assortiment mobiele accessoires krijgen van toonaangevende fabrikanten zoals Xiaomi , Apple , Samsung , Canon en Startech . Bekijk hieronder twee belangrijke mobiele accessoires die je moet hebben;

Statieven en selfiesticks

Het is altijd geweldig om een statief of selfiestick bij de hand te hebben wanneer u op reis bent of een evenement bijwoont om deze gedenkwaardige momenten vast te leggen. Met de Xiaomi Stick Tripod kun je bijvoorbeeld eigenzinnige foto´s en video´s maken van je reizen en avonturen.

oordopjes

Als je discreet van muziek wilt genieten, moet je altijd een paar oordopjes van goede kwaliteit kopen. Of je nu studeert, aan het sporten bent of gewoon door de straten dwaalt, deze geweldige luistergadget is het beste voor jouw behoeften.

clouse menu Afronden