up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Kun je een lensdop van een camera wassen?

Lensdop

Een lensdop beschermt camera´s en cameralenzen tegen littekens en triviale klappen. Lensdop wordt standaard geleverd bij de meeste maximale camera´s en lenzen. Veel cameramensen gebruiken een lensdop om de buitenste lens te behouden. Een lensdop biedt betrouwbare bescherming tegen incidentele schokken, vlekken, vingerafdrukken en zelfs sneeuwval en stof bij gebruik van de camera in extreme weersomstandigheden. U kunt lensdoppen kopen bij Sony , Canon , Panasonic , Fujifilm , Kaiser .

Canon lensdop

De Canon lensdop is ideaal voor elke cameraman om in een nieuwe kit te besteden om hun fotografievaardigheden te verbeteren. Of je nu een professionele fotograaf bent of het gewoon doet als een leuke Canon Lens Cap serie kan je helpen bij het ontwikkelen. Een Canon lensdop dient om het voorste lensgedeelte te beschermen tegen vuil, mist en andere factoren tijdens reizen en accommodatie. Het biedt lenzen met vezels met een diameter van 40 mm en wordt hier voorgesteld als vervanging voor het deksel dat voorheen bij de EF 51 mm f/1.9 STM lens zat.

Sony lensdop

De Sony lensdop is een achterste zwarte lensdop en is van hoge kwaliteit. Het beschermt het achterglas van uw cameralens tegen vuil. De Sony lensdop is compatibel met gekozen E Mount camera´s en hun lenzen. Het is de beste vervangende lensdop voor camera´s met E bevestiging. Verdedigt uw cameralens tegen littekens en kleine botsingen. De Sony lensdop zorgt voor een uitstekende beveiliging. Deze lensdop is licht van gewicht.

Kun je een lensdop van een camera wassen?

Was uw cameralens niet met water, omdat water de lensveren kan roesten. Als je het wilt wassen, gebruik dan alcohol. Maak anders uw cameralens schoon met een natte zachte doek.

clouse menu Afronden