up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

Logitech PC-kontroller F310

plus
Logitech

Logitech PC-kontroller F310

Produktbeskrivning Logitech PC-kontroller F310

Funktioner:

STÖRT SPELSTÖD:
Spela hits och klassiker. Spela konsolportar med sin ursprungliga stilkontroller eller anta en mer avslappnad position medan du njuter av PC-spel. F310 är lätt att installera och använda med dina favoritspel tack vare XInput / DirectInput1Requires programvaruinstallation för DirectInput-läge. — De två vanligaste inputstandarderna.

STÅNG STOR BILD:
Spela på din TV. Koppla ihop F310 med Big Picture och navigera på Steam, surfa på nätet, spela spel och mer från soffans bekvämlighet. Ta med hela biblioteket med Steam-spel till vardagsrummet, ta tag i din F310, luta dig tillbaka och njut.

FAMILJÄRA KONSOL LIKA LAYOUT:
Plocka upp och spela. Dina instinkter leder dina handlingar över den välbekanta layouten. Du kommer att vara av och spela på nolltid. F310 är utformad för en konsolliknande kontrollupplevelse och nyskapad från traditionell design. F310 passar som en handske.

EXKLUSIVT 4 SWITCH D PAD:
Standard D-dynor vilar på en enda svängpunkt, vilket resulterar i gränsig kontroll. D-dynan glider över fyra individuella omkopplare för en mer lyhörd, taktil känsla.

ARBETE MED ANDROID TV:
Våra spelkontroller fungerar bra med Sony Android TV ™. Med regulatorns omkopplare i XID-läge kommer vår konsolliknande layout att ge dig kanten när du tävlar. Släta kurvor och konturerade gummihandtag ger långa och bekväma spelövningar. Standard Android TV-kontroller som tillhandahålls via Logitech-logotypknappen på gamepaden tillsammans med Back-knappen på kontrollenheten gör att du kan navigera på din Android TV sömlöst.

Lätt att ställa in och använda:
Anpassa och anpassa. Ändra standardkommandona eller anpassa F310 för uppspelning med en titel som inte stöds med Logitech-profilerprogramvaran. Knappar och kontroller är helt programmerbara och kan till och med efterlikna kommandon för tangentbord och mus.

1,8 METERSNÖR:
Koppla av ett bekvämt avstånd från bildskärmen eller göra en segerdans. Helst båda.

KOMFORTABELT GRIP:
Njut av långa, bekväma spelövningar tack vare mjuka kurvor och konturerade gummihandtag.


Specifikationer:

1.8 METER: CORD
CONSOLE LIKE: LAYOUT
4 SWITCH: D PAD

PAKET INNEHÅLL:
Gamepad
Användardokumentation

SYSTEMKRAV:
Windows® 8, Windows 7 eller Windows Vista®
Internetanslutning för valfri nedladdning av mjukvara2
Välkommen till vårt Logitech PC-kontroller F310 specjalerbjudande! Tänk på techinn när du vill förnya ditt elektronik och datorermaterial. techinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Logitech så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Konsoler.

Funktioner Logitech PC-kontroller F310

Färg
Blå
Produkttyp
Gamepads
Kompatibel Enhet
PC

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Perfekt pc gamepad

-

En överraskande bekväm PC-gamepad för beloppet. Min enda riktiga kritik är att avtryckarknapparna är lite tunga och att det är lätt att av misstag trycka på lägesknappen när jag försöker trycka på bakåtknappen med tummen. Förutom det är det en fantastisk kontroller.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up