up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Look
360

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

plus
adidas

adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

Tuotekuvaus adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

Aikovat johtaa vaellus markkinoilla ei ole pikkujuttu, mutta adidas Terrex Free Retkeilijä GTX maastojuoksukengille varmasti saavuttaa tämän, koska Terrex sarjan luonnollista kehitystä. Yhdistämällä niiden korkean suorituskyvyn juoksukenkien parhaat ominaisuudet ulkoilmaan suuntautuneemman suunnittelun etuihin, nämä lenkkarit eivät näytä miltään, mitä olet tähän mennessä nähnyt näyttämöllä.

Adidaksen urheilullisimmat tuotteet inspiroivat Terrex Free Hiker GTX:n päällystä, jonka Primeknit- design on saanut kulumista estävät vahvistukset suojaamaan sinua vaikealta maastolta. Mutta Primeknitin erinomaiset ominaisuudet eivät menetä sitä, sillä sukkamainen muotoilu istuu täydellisesti jalkoihin ja säilyttää kevyen hengittävyyden, josta se tunnetaan. Paremman sääsuojan saavuttamiseksi adidas on myös lisännyt ohuen GORE TEX® -kerroksen luomaan ympäriinsä tiiviin vedeneristyksen.

Terrex-sarjan jo tyypillinen Continental™ -kumiulkopohja sekoittuu boost™ -välipohjaan, mikä täydentää paketin, jolla on erinomainen iskunvaimennus ja herkkyys sekä erinomainen pito, jota mikään este ei estä. Erilaiset TPU-vahvikkeet kantapäässä ja varvassuojassa toimivat lisäsuojana loukkaantumisia ja tapaturmia vastaan.
Liikkua ja tutkia.

Nämä kevyet vaelluskengät tarjoavat seuraavan sukupolven mukavuutta ja liikkumisvapautta sekä pitkille että lyhyille vaelluksille.

Adidas Primeknit -päällinen halaa jalkaasi joustavan ja vakaan kaikissa maastoissa, kun taas Boost-välipohja antaa loputtomasti energiaa pitääkseen sinut liikkumassa ylös tai alas polulla.

GORE TEX -kalvo vuotaa vettä ja antaa jalkojen hengittää kaikissa olosuhteissa.

OMINAISUUDET:

Normaali istuvuus.

Pitsikiinnitys.

Adidas Primeknit -tekstiilipäällinen.

Continental™-kumipohja takaa erinomaisen pidon myös märissä olosuhteissa


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään trekkinn:ssa, omassa ulkoiluvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Kengättuotteita suoraan adidas:lta. Kysy meiltä lisää ulkoilutuotteista, kuten adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias adidas Vaelluskengät Terrex Free Hiker Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Terrex ilmainen retkeilijä goretex

-

Hinta ja laatu, ei kilpailijoita

Optimaalinen

-

loistava tuote, erittäin mukava

Erinomaisuus

-

Todennäköisesti paras metsästys ulkoiluun sadepäivinä

Hyvä kenkä

-

erittäin hyvä kenkä sellaisenaan ja polkuun

Erittäin hyvä ostos, erittäin mukava

-

Erittäin hyvä ostos, erittäin mukava ja vedenpitävä goretexillä

originally published on adidas

Täydellinen saapas

-

Goretexilla on erittäin mukava pohja, jossa voit olla jaloissasi tuntikausia, yläosa, joka ei satuta nilkkaa mukautumalla siihen ilman epämiellyttävää kitkaa... Loistava kenkä.

originally published on adidas

Hyvä lenkkari

-

Mukava ja kaunis, suosittelen, jos etsit hyvää kenkää.

originally published on adidas

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up