up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten vaatteet ulkoilu

Naisten vaatteet ulkoilu

Löydä laaja valikoima Naisten vaatteet-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset ulkoilu-laitteille osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus.

n merkit Naisten vaatteet

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

Essentials for Naisten vaellusvaatteet

Pohjakerrokset

Talvella tapahtuvassa vaelluksessa ihon vieressä olevat pohjakerrokset ovat aina vaativin vaatetustuote. Pohjakerroksia on saatavana kevyistä raskaisiin kankaisiin. Jalkojen suojaamiseksi pohjia voidaan käyttää myös housujen alla lämmön ja aurinkosuojan lisäämiseksi. Johtavat tuotemerkit, kuten Salomon , Salewa , Columbia ja La Sportiva , valmistavat ja jakelevat korkealaatuisimpia pohjakerroksia ulkoilman harrastajille.

Takki

Jos rakastat patikointia kylmissä olosuhteissa, sinun on pakattava itsellesi sopivat vaatteet kestämään ankarat sääolosuhteet. Tästä syystä fleecetakki, jossa on vedenpitävä ominaisuus, olisi ihanteellinen valinta. Arcteryx , Salomon, Salewa, Columbia ja Haglöfs suunnittelevat ja tuottavat hienoimpia takkeja, jotka ovat ihanteellisia ulkotarpeisiisi.

Neuleet

Pullover fleecepusero on olennainen osa naisten ulkovaatteita ja parempi kuin raskas synteettinen takki, koska se on helppo käyttää ja irrottaa. Fleece / villamateriaalista valmistetut villapaidat tarjoavat äärimmäisen lämpöä ja mukavuutta ja samalla vapaan liikkuvuuden. Salomon, Salewa, Columbia CMP ja Black Diamond tarjoavat laajan valikoiman collegepaitoja ja liivejä, jotka ovat täydellisiä vaatetuotteita talvivaelluksille ja vaelluksille.

Housut

On vetoketjullisia housuja, joita monet retkeilijät rakastavat, koska heidän ei tarvitse valita shortsien ja housujen välillä. Varmista, että ostamasi sukkahousut tai housut on valmistettu nopeasti kuivuvasta kankaasta. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia ja Adidas on tunnustettu johtaviksi tuotemerkeiksi, jotka suunnittelevat ja tarjoavat valtavan valikoiman naisten housuja ja hameita ulkoiluun.

T paidat

Kesäkauden vaellus vaatii oikean vaatteen valitsemista aktiviteettiin. Paidat voivat olla hyvä valinta kuumina vuodenaikoina, koska ne ovat mukavia käyttää. Valitse se, joka tarjoaa UV suojan, hengittävyyden ja mukavuuden. Jos etsit korkealaatuisia, mukavia mutta tyylikkäitä pikeepaitoja, tutustu suosittujen tuotemerkkien kuten Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia ja Haglöfs kokoelmaan.

Lisätietoja naisten vaatteista ulkona

Käsien ja jalkojen lämmittimet ovat myös tärkeä osa naisten ulkoiluvaatteita. Suojaa kädet ja jalat kovalta kylmältä tuulelta pitämällä lämmittimiä pohjakerroksina yhdessä pitkien sukkien kanssa. Lisäksi naisten on käytettävä kasvonaamiota suojaamaan kasvojaan haitallisilta auringon säteiltä. Kun puhumme päähineistä, naiset voivat valita erilaisia tyylejä korkkeista, hattuista ja leveäpäisistä hattuista.

Talvimatkoille vesitiivis hattu on hyvä valinta. Kaula säärystimet ovat yksi tärkeimmistä naisten ulkoiluvaatekappaleista, koska ne auttavat suojaamaan niskaasi ja kasvojasi kylmiltä tuulilta ja lumelta. Jos sinulla on polopaidat vaelluksen tai vaelluksen aikana, hanki poncho mukanasi.

Hanskat ovat myös tärkeitä ulkovarusteita, jotka pitävät kätesi lämpiminä ja suojattuna talvella. Nämä pitkät ja löysät ponchot tarjoavat lämpöä ja suojaavat reppuasi myös sateelta ja lumelta. Naisten ulkovaatteiden lisäksi saat kaikki olennaiset lisävarusteet kuuluisilta tuotemerkeiltä, kuten Arcteryx, Salomon, Salewa ja Columbia.


clouse menu Sulje