up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Vaatteet ulkoilu

Naisten Vaatteet ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Vaatteet tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Vaatteet

n merkit Naisten Vaatteet

Luettelo välttämättömistä naisten vaellusvaatteista

Pohja tai tekniset kerrokset naisille

Talvivaellustoiminnassa ihon vieressä olevat alusvaatteet ovat aina vaativin vaate. Pohjakerroksia on saatavana kevyistä ja painavista kankaista. Jalkojen suojaamiseksi alushousut voidaan käyttää myös housujen alla lisälämpöä ja aurinkosuojaa varten. Johtavat tuotemerkit, kuten Salomon, Salewa, Columbia ja La Sportiva , valmistavat ja jakelivat korkealaatuisia pohjakerroksia ulkoilun harrastajille.

Naisten takki

Jos rakastat vaellusta kylmissä olosuhteissa, sinun on pakattava oikeat vaatteet kestämään ankarat sääolosuhteet. Tästä syystä vedenpitävä fleecetakki olisi ihanteellinen valinta. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia ja Haglöfs suunnittelevat ja valmistavat parasta laatua olevia takkeja, jotka sopivat ihanteellisesti ulkoiluun.

Neulepuserot naisille

Fleecepusero on olennainen osa naisten ulkoiluvaatetusta ja on parempi kuin painava synteettinen takki, koska se on helppo pukea ja riisua. Fleece/villamateriaalista valmistetut neulepuserot tarjoavat maksimaalista lämpöä ja mukavuutta antaen samalla liikkumisvapauden. Salomon, Salewa, Columbia, CMP ja Black Diamond tarjoavat laajan valikoiman huppareita ja liivejä, jotka sopivat täydellisesti talvivaellukseen ja retkeilyyn.

Housut naisille

Monet retkeilijät rakastavat vetoketjuhousuja , koska heidän ei tarvitse valita shortsien ja housujen välillä. Varmista, että ostamasi sukat tai housut on valmistettu nopeasti kuivuvasta kankaasta. Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia ja Adidas on tunnustettu johtaviksi brändeiksi, jotka suunnittelevat ja tarjoavat upean valikoiman naisten housuja ja hameita ulkoiluun.

Naisten T paidat

Kesäkauden vaellus vaatii toimintaan oikean vaatetuksen valitsemista. Paidat voivat olla hyvä vaihtoehto lämpiminä vuodenaikoina, koska ne ovat mukavat päällä. Valitse se, joka tarjoaa UV suojan, hengittävyyden ja mukavuuden. Jos etsit laadukkaita, mukavia ja tyylikkäitä poolopaitoja, tutustu suosittujen merkkien, kuten Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia ja Haglöfs, kokoelmaan.

Lisätietoja naisten vuoristovaatteista

Käsi ja jalkojenlämmittimet ovat myös tärkeä naisten ulkoiluvaate. Suojaa käsiäsi ja jalkojasi voimakkaalta kylmältä tuulelta käyttämällä jalkalämmittimiä pitkien sukkien kanssa. Kun puhumme hatuista, naiset voivat valita erilaisia lakkityylejä ja hattuja. Talvisilla kävelylenkeillä vedenpitävä hattu on hyvä vaihtoehto. Neck Gaiters ovat yksi tärkeimmistä naisten päällysvaatteiden osista, koska ne auttavat suojaamaan kaulaa ja kasvoja kylmiltä tuulelta ja lumelta. Jos on kuuma, poolopaidat ovat hyvä vaihtoehto patikointiin tai vaellukseen. Käsineet ovat myös tärkeitä ulkoiluvarusteita, jotka pitävät kädet lämpiminä ja suojattuina talvivaelluksilla. Sateen tai lumen sattuessa pitkät ja löysät ponchot suojaavat reppuasi. Naisten päällysvaatteiden lisäksi saat kaikki olennaiset asusteet tunnetuilta merkeiltä, kuten Arcteryx , Salomon , Salewa y Columbia .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje