up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Vaelluskengät Rock DFS

Aku Vaelluskengät Rock DFS

Aku Vaelluskengät Rock DFS

Aku Vaelluskengät Rock DFS

Aku Vaelluskengät Rock DFS

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Rock DFS

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Rock DFS

DFS Rock -mallisto käyttää uraauurtavaa Dual Fit -järjestelmää ("DFS"), joka tarjoaa sinulle sekä maksimaalisen mukavuuden lähestyessäsi että korkean suorituskyvyn kiipeämisen ja ryntäyksen aikana. Rock DFS:ssä on kaksi erillistä nauhavyöhykettä, jotka käyttävät kevyttä nauhaa, joka kietoutuu jalkasi ympärille ja alle, minkä ansiosta voit mukauttaa kenkäsi haluamaasi istuvuuteen. Rock DFS -välipohjassa on kevyt EVA-vaahto iskunvaimennus ja polyuretaani kantapää kestävyyttä ja tukea. Välipohja on sitten kääritty tahmealla kiipeilykumilla, joka suojaa kenkääsi ja antaa lisäpitoa. Yhdessä Megagripilla varustetun Vibram Approcciosa -pohjan kanssa tuloksena oleva Rock DFS tarjoaa tehokkaan lähestymiskengän koko päivän mukavuuteen.


Ominaisuudet:

Dual Fit -järjestelmä:
AKU:n lähestymiskenkien DFS-mallisto mahdollistaa optimaalisen nautinnon ja maksimaalisen itseluottamuksen vaativimmassakin maastossa. Olitpa tasaisilla poluilla tai pystysuorassa, AKU DFS -kengät vievät sinut perille mukavasti.

Vibram-lähestymistapa:
VIBRAM Approach -pohja on suunniteltu suorittamaan polkuja nopeasti, samalla kun se antaa sinulle itsevarmuutta reunaan ja tahraan kiipeämisessäsi.

Aku Elica -tekniikka:
ELICA-teknologia varmistaa anatomisen istuvuuden ja tarjoaa paremman vakauden ja painon jakautumisen saappaasi pohjalle, mikä vähentää painepisteitä ja edistää parempaa vaellusmuotoa.


Tekniset tiedot:

Päällinen: 1,6 mm mokkanahka, Air 8000 & mikrokuitu
Kestävä lauta (jäykkyys): Soft Flex
Pohjallinen: Ortholite Hybrid
Välipohja: Dual Density EVA & PU
Ulkopohja: VIBRAM® Approach
Yläsuoja: Kumi Rand
Paino per kenkä: 380 grammaa
Aku Vaelluskengät Rock DFS on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Aku Vaelluskengät Rock DFS:n kanssa.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Rock DFS

Väri
Vihreä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up