up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Leirintä ja Telttailu

Retkikeittimet - Väri: Harmaa

()

Kuinka valita parhaat retkeilyastiat?

Retkeilyastiat

Keittiötarvikkeet, kulhot, kattilat ja lautaset, jotka on tarkoitettu retkeilyastioihin ja astiastoihin, valmistetaan matkustamiseen. Niissä on yleensä kevyitä esineitä ja ne sisältävät monitoimisia osia. Leirintäastiat voivat myös olla eristettyjä, taitettavia pidikkeitä tai irrotettavia kahvoja niiden kantamiseen. Ihannetapauksessa ne ovat tiheitä, helppo pakata ja pestä ja riittävän tukevia selviytymään erilaisissa sääolosuhteissa

Camping ruoanlaitto sarjat

Useat yritykset valmistavat leirintäalueen ruoanlaittovälineitä, jotka on valmistettu erityisesti erilaisten ryhmien tarpeisiin, yksittäisistä leiriläisistä perheeseen. Monilla leirintäalueilla on kansi, joka sopii kahteen astiaan tai toimii lautasena, paistinpannuna, seulana tai leikkuulautana. Jotkut keittiövälineet sisältävät lautaset ja ruokailuvälineet. Camping astiastot ovat yleensä valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, titaanista, ja valurautaa.

Camping vedenkeitin

Makea vesi on erittäin tärkeää leirintäalueella, koska se antaa sinulle voimaa nauttia matkastasi. Tarvitset leirintäveden vedenkeittämiseen kaikkien bakteerien puhdistamiseksi. Ja jos olet teen tai kahvin ystävä tai haluat juoda lämmintä vettä, voit kuljettaa retkeilyveden muiden tarvikkeiden kanssa. Retkeilykeittimet ovat kestäviä ja kevyitä, mikä osoittaa, että niitä on mukava kantaa ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä retkeilymatkoillasi.

Keittoastiatarvikkeet

Leirintäastiastoihin kuuluvat paistinpannut, veitset, mittauslusikat, mittakupit, puulusikat, kuorinta, kalan kääntäjä, vispilä ja pihdit. Näitä keittiövälineiden lisävarusteita on saatavilla esimerkiksi Salewa , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass .


clouse menu Sulje