up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Vaatteet

Alusasut - Hihatyypit: Pitkä

()
load

Kuinka valita pohjakerrokset?

Pohjakerrokset

Pohja kerrokset ovat lähimpänä olevan kerroksen ihoa ja pitäisi toimia pysyvänä toinen iho aikana päivä. Pohjakerrokset tarjoavat lämpöä tietysti tarttumalla ja kuivattamalla hikeäsi pitääkseen sinut lämpimänä ja helposti. Voit ostaa pohjakerroksia Arcteryx , Salomon , Columbia , Haglöfs , The North Face .

Nyrkkeilijä housut

Nyrkkeilijät ovat ensisijaisessa paikassa, koska ne ovat samanlaisia kuin shortsit. Nyrkkeilijöillä on ilmapussit, jotka ovat verrattavissa shortseihin. Niiden kantaminen antaa sisäreidellesi suojan kylmältä. Ne käärivät sinut minuutin pidempään kuin alushousut.

Miesten alushousut

Alushousut ovat eräänlaisia lyhyitä, istuvia alusvaatteita ja uimapukuja, jotka vastustavat tekniikoita, joissa materiaali pidentää reidet. Alushousuissa on erilaisia muotia, tavallisesti vyötärönauha kiinnitettynä kankaaseen, joka putoaa lantion viereen haaraan ja pakaroihin.

Housut

Housut ovat vaatetuote vyötärölinjasta nilkan luihin, käärimällä molemmat jalat erikseen. Housuja pidetään nyt tyylinä ja muotina.

Sukkahousut

Sukkahousut ovat yleensä tiukasti istuvaa vaatetta, joka peittää rungon vyötärölinjasta varpaisiin. Ne voivat vaihdella melkein läpinäkyvistä täysin läpinäkymättömiin. Sukkahousuja voi olla erilaisia vaatteita, malleja ja muotia, vaikka ne ovat yleensä jalkaiset ja kuluneet joidenkin housujen alla.

Vinkkejä pohjakerrosten valitsemiseen

Sinulla on kolme tärkeää huolta peruskerroksen valinnassa:
1. Materiaali: Kangas on merkittävin valinta. Olitpa synteettisen vai aidon kanssa, tarvitset sen tarkistamaan hyvin.
2. Paino: Valitse kevyt pohjakerros viskoosimmilla tavaroilla, koska se antaa hieman lisää lämpöä.
3. Istuvuus: Siirtävän tavaran on oltava välittömässä kosketuksessa ihoosi pitääkseen sinut lämpimänä, joten tarvitset kunnollisen istuvuuden.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje