Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Takit Tuulenpitävä

()

Lajittele

Tyypit ulkoilutakkeja

Kova takki

Hardshell takki on vedenpitävä takki, jossa on huppu. Ne on eristetty, ja ne on luotu antamaan kevyt, kestävä ja vedenpitävä ilmava suoja sateessa tai lumessa. Kova takki on kangasta, joka ei ole kovin joustava, mutta pitkäikäinen. Näitä takkeja on saatavana Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Adidas .

Fleecetakki

Fleecetakki on yleensä tarkoitettu toimimaan kevyenä ja tuuletettuna välikerroksena ulkoiluun erilaisissa sääolosuhteissa. Fleecetakki on lämmin ja pörröinen ja antaa erinomaisen lämmön. Se on täydellinen monille vuodenaikoille ja harjoituksille.

Eristetty takki

Eristetty takki on takki, joka on pakattu eristävällä materiaalilla ja jolla on kolme tyyppiä: untuvaeriste, synteettinen eristys tai näiden kahden yhdistelmä. Eristetty takki soveltuu erinomaisesti kylmiin lämpötiloihin, koska ne sallivat kehon lämmityseristyksen, joka pitää kehosi lämmön takin sisällä.

Hengittävä takki

Hengittävä takki voi siirtää kosteuden kehosta nopeasti takin läpi. Hengittävä takki on yhtä tärkeä kuin mikä tahansa muu ulkovaruste. Kehosi toiminnan aikana tuottama kosteushöyry voi poistua nopeasti hengittävän takin takia.

Vedenkestävä takki

Vedenpitävä takki suojaa tehokkaimmin sateelta ja lumelta. Vedenpitävä takki sopii kaikkiin ilmastotilanteisiin, rankkasateeseen mukaan lukien. Vedenpitävissä takkeissa on vedenpitävä ulompi kansi, sisempi vedenpitävä ja hengittävä kerros sekä ylimääräinen sidottu suojavaippa.

Tuulenpitävä takki

Tuulenpitävä takki on vaatekappale, joka ei salli tuulen läpi. Ne ovat erittäin hyödyllisiä kehon lämpimänä pitämisessä. Tuulenpitävä takki on muodostettu kutomalla kangasta hyvin tiukasti siten, että kuitujen reiät ovat liian pieniä, jotta ilma pääsee liikkumaan nopeasti.


top