up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Osprey Reppu Atmos AG 50L

plus
Osprey

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Atmos AG 50L

Jatkamme myydyin pakkaussarjamme, Atmos- ja Aura Ag -sarjojemme parantamista. Tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja istuvuuden nykyaikaisille reppumatkoille minkä tahansa etäisyyden tai keston jälkeen. Sisältää Anti Gravity -teknologian jatkuvan kevyen verkkokankaan takapaneelin, joka kietoo käyttäjän erinomaiseen mukavuuteen.


Ominaisuudet:

Fit On The Fly™ säädettävä lantiovyö ja valjaat
Kelluva kansi, jossa kaksi vetoketjullista taskua
Kaksi suurta sivuvetoketjua
Antigravity™-taustajärjestelmä Cam Lock -säädöllä
Kaksi vetoketjullista lantiovyötaskua


Tekniset tiedot:

Taustajärjestelmä: Antigravity™-taustajärjestelmä Cam Lock -säädöllä
Materiaalit: 210d Nylon Honey Comb Contrast Kierrätetty
Koko: 2,02kg
Tällä hetkellä, Osprey Reppu Atmos AG 50L tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Osprey-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Reput kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Reput ja matkalaukut-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Osprey Reppu Atmos AG 50L

Väri
Musta
Tilavuus
41-50 L
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Erittäin hyvä reppu

-

Hyvin opiskeltu ja mukava

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Huippulaatua ja muotoilua

-

Tuntuu, että tämä reppu kietoutuu selkäsi ympärille, istuu tiukasti asennossaan ja selän tuuletusjärjestelmää ei ole koskaan ennen nähty, suosittelen.

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Tämä laukku on hieno!

-

Selän tuuletus +++ (ei enää hikinen t-paitoja) Helppous ja käytännöllisyys (taskut - jotkut joustavia - ja useita/hyvin sijoitettavia olkaimet) +++ Optimoidut aukot ja pääsy +++ Useita asetuksia +++ Testattu 3- päivän vuoristomatka...teltta, nukkumisvälineet, ...+/- 15kg kaikki mukana...

Osprey Reppu Atmos AG 50L

Osprey atmos 50 ag

-

Erittäin mukava reppu.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up