up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Primus Camping Liesi Gravity III

plus
Primus

Primus Camping Liesi Gravity III

Tuotekuvaus Primus Camping Liesi Gravity III

Päivitetyt Gravity III on kiukaan ihmisille, jotka haluavat vakaan, pieni liesi mutta silti arvostavat yksinkertaisuus kaasua. Kiitos esilämmittimellä kiuas voidaan käyttää myös kylmänä vuodenaikana. Mukanaan uuden sytyttimen joka toimii myös välineenä, Gravity on tullut luotettava ja kestävä kuin koskaan. Liesi on neljä vakaa, jaloilla ja laaja liekki joten se soveltuu suurille ruukkuihin. Painovoimaiselle III tulee tuulilasiin, lämpöä heijastin, sytyttimen ja nylon säilytyspussin. Kaasu ei sisälly.

Tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 50

Halkaisija (mm): 151

Polttaa aika: 70 min 230 g: kaasusäiliön

Pituus (mm): 110

Kausi: 3 Seasons

Effect (W): 3000

Keittoaika 1L PrimeTech Pot / Regular Pot: 02:50 / 03:50

Ihmiset: 1 4

Sytytys: Pietsosähköiset

Paino (g): 260


Älä odota enää ostaaksesi Primus Camping Liesi Gravity III reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Retkikeittimet tuotteita Leirintä ja telttailu kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Primus Camping Liesi Gravity III ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Retkikeittimet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Primus Camping Liesi Gravity III

Väri
Hopeinen
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Camping Liesi Gravity III

Kiva liesi

-

Olin vaikuttunut Primus Express Spiderin käytöstä, joten ostin tämän leveällä kraatterilla. Kraatteri on leveä ja painopiste matalalla, joten se on vakaa. Ostan pian Multifuel-sarjan.

Primus Camping Liesi Gravity III

Kraatteri on leveä ja vakaa

-

Jos käytössä on kaksi, kraatteri on leveä, joten se on turvallinen ja hyvä

Primus Camping Liesi Gravity III

Yksinkertainen ja luotettava poltin

-

Isojen aterioiden valmistukseen yritykselle, se on ihanteellinen patikointiin. Mukana erittäin kätevä ja kestävä laukku.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up