up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Teltat

Teltat - Suositeltava Käyttötarkoitus: Leirintä

()
load

Kuinka valita telttoja telttailuun?

Teltat ovat suoja, joka koostuu kerroksista kangasta tai muuta tavaraa, joka on esillä, kiinnitetty akselirunkoon tai kiinnitetty suojaköyteen. Vaikka pienempiä telttoja voidaan kiinnittää maahan, valtavat teltat kiinnitetään yleensä tankoihin tai teltan kiinnittimiin kiinnitetyillä siteillä. Voit ostaa telttoja Salewa , The North Face , Black Diamond , Vaude , Trangoworld .

Vinkkejä retkeilytelttojen valitsemiseen

1. Määritä tilavaatimuksesi, mikä auttaa sinua, kun valitset leirintätelttojen oikean vyöhykealueen.
2. Älä ole huolissasi teltan painosta, mitä suurempi telttateltta on, sitä raskaampi se on.
3. 3 vuodenajan retkeilyteltat ovat kevyitä ja yleensä viileämpiä kuumalla säällä. 4 vuodenajan retkeilyteltta kestää lumen ja kovan tuulen. Joten valitse tilanteeseen sopiva.
4. Valitse oikea leirintäalueen alue. Vyöhykealue varmistaa leirintäteltan koon. Jos tarvitset ylimääräistä kapasiteettia, jolla on tilaa vaihdeiden sisälle asettamiseen, valitse retkeilyteltta, jonka vyöhykealue on vähintään 20 neliömetriä.
5. Eteinen on lattiaton majoitustila, joka on suunniteltu kiinnittämällä sade lentämään telttateltasta. Vain 5 neliömetriä eteistilaa antaa matkailijalle mahdollisuuden pitää täysikokoinen laukku sateesta.
6. Vaikka yksi ovi on tietysti tarpeeksi, kaksi voi vähentää yöllistä puskua. Ylimääräinen ovi kuitenkin lisää ylimääräistä taakkaa ja kustannuksia leirintäteltalle.


clouse menu Sulje