up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

JeansTrack

klättrande

klättrande

mountainbike kläder

mountainbike kläder

stadscykelkläder

stadscykelkläder

Kategorier

Damkläder

Herrkläder

Allt( JeansTrack )

JeansTrack

JeansTrack, klädmärket för människor som älskar både fjällsport och jeans.
Varför ge upp jeans när du tränar en sport om de är vår favoritplagg? Varför inte njuta av casual kläder i någon situation? Varför inte äga ett par jeans som kan bäras för både idrott och för andra användningsområden?

JeansTrack är inte bara sportig, jeanskläder, det är ett livsstilsval där passion för natur, berg, mode och stil är den rörande kraften bakom vår vardag. Varumärkesuppdraget är att kombinera sportvärlden med avslappnat / urbant mode och producera sportutrustning som uppfyller de tekniska egenskaperna, egenskaperna och prestandan som ligger i sportkläder, men gör det med en denim finish. Andningsförmåga, elasticitet, lätthet, motstånd och komfort som krävs för att utöva sport är de väsentliga egenskaperna hos våra plagg. Till allt detta läggs innovativa ytor som skiljer sig från liknande plagg. JeansTrack-produkterna är inte begränsade till sportområdet utan kan bäras när som helst när bäraren vill njuta av en annan aktivitet utan att ge en helt sportig image. Detta är den stora fördelen med våra produkter.

clouse menu Stänga