up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Suojalasit ja Aurinkolasit hiihto

Suojalasit ja Aurinkolasit hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Suojalasit ja Aurinkolasit tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Suojalasit ja Aurinkolasit

n merkit Suojalasit ja Aurinkolasit

Vinkkejä suojalasien valintaan hiihtoon ja lumilautailuun

Tarvikkeet ja varaosat

Lisävarusteet ja varaosat ovat tärkeä osa hiihto ja lumilautailuvälineitä. Lisävarusteita ja varaosia ovat suksien jarrut, lumikengän pohjalliset, koukut, kallistusniitit, nilkkatyynyt ja monet muut osat. Suksien jarruja käytetään ohjaamaan suksiasi lähdön jälkeen, jotta voit vakauttaa ne nopeasti. Saappaiden pohjalliset ovat kankaan osia, jotka laitetaan saappaisiin mukavuuden, lämmön ja sopivamman istuvuuden lisäämiseksi. Kallistuvien niittien avulla hiihtäjä voi säätää kengän geometriaa erilliseen jalkarakenteeseen. Nilkkapehmusteet on sijoitettu saappaiden kantapään alle helpottamaan mukavuuttasi hiihdon aikana. Varaosilla korvataan hiihtovarusteesi vaurioituneet osat.

Hiihtolasit

Laskettelulasit ovat olennainen osa hiihtosarjaa. Ne suojaavat silmiäsi elementeiltä, kuten lumelta, tuulelta ja haitallisilta UV säteiltä, ja parantavat näköäsi niin, että voit nähdä kallion niin hyvin kuin mahdollista. Laskettelulasit ovat tärkeitä hiihto tai lumilautailumatkoilla, koska nämä suojalasit suojaavat silmäsi lumelta ja vaurioilta. Nämä urheilulajit paljastavat silmäsi äärimmäisen tuulen ja auringonpaisteen pidentyneille jaksoille. Toisin kuin aurinkolasit, hiihtolasit suojaavat silmiä kylmältä tuulelta, ja monet hiihtolasit tulevat UV valoa estävällä linssillä. Parhaat hiihtolasit voit ostaa kaupoista Salomon , Atomic , Rossignol , Head ja Superdry .

Aurinkolasit

Aurinkolasit sopivat erinomaisesti urheiluun. Aurinkolasit sopivat talvella ja kesällä, jolloin hiihtopäiviä seuraa aika jokien ja purojen ympärillä. Aurinkolaseilla, joissa on 590 polarisoitua lasilinssiä, näkyvä läpinäkyvyys on huomattava, mikä tekee niistä upeita hiihtoon, kalastukseen ja lumilautailuun. Varjoisat linssit, kuten harmaat, himmeän ruskeat tai mustat, sopivat parhaiten aurinkoisiin, kirkkaisiin tilanteisiin. Vaaleanpunainen, oranssi tai sininen linssi sopii päiviin, jolloin näkyvyys ei ole riittävä. Meripihkanväriset aurinkolasit ovat uskomattoman hyödyllisiä syvyysnäön kannalta, mikä tekee eri rinteiden määrittämisestä mukavampaa. Aurinkolasit ovat yksi tärkeimmistä hiihdon ja lumilautailun osista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje