Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten vaatteet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

n merkit Naisten vaatteet

Mitä pukea hiihtoon naisille

Pohjakerrokset

Ensisijainen sääntö hiihto tai lumilautailuvaatteita puettaessa on kantaa mukana pohjakerros. Pohjakerros on ihon vieressä oleva kerros, joka on luotu käytettäväksi vaatteiden alla. Pohjakerrokset muodostuvat liiviksi , pitkiksi alushousuiksi ja sukkahousuiksi, jotka peittävät vartalon kokonaan.

Fleeces

Kun olet käärinyt vartalosi fleecellä, voit käyttää mitä tahansa tavallista paitaa ja housuja. Sinun tulisi valita kevyt lanka fleecepäällinen, joka antaa lisälämpöä rinteissä.

Käsineet ja päähineet

Hiihteessä tai lumilautailussa on suositeltavaa käyttää vettä hylkiviä, paksuja ja suojattuja käsineitä. Hiihtäjät joutuvat suojelemaan kätensä kylmältä. Hiihtopäähineet ovat yksi hiihdon tärkeimmistä osista, koska ne auttavat suojaamaan päätäsi pakkaselta.

Takit

Kun kuljet kohti kokonaan lumen peittämiä huippuja, sinun tulee olla oikein kääritty. Vesitiiviit takit sopivat täydellisesti hiihtoon, koska ne eivät vain pidä sinut kuivana, vaan tarjoavat myös parhaan mahdollisen lämmöneristyksen. Voit ostaa hiihtotakkeja Salomonilta, Atomicilta, Rossignolilta, Dynafitilta, Headiltä.

Housut

Hiihtohousut ovat myös välttämättömiä vaatteita, joita tarvitset hiihtoon ja lumilautailuun. Hiihtohousut on valmistettu vettä hylkivästä, eristetystä ja tiheästä kankaasta, joka tuottaa tarvitsemaasi lämpöä. Niissä on myös pusseja ja muita ominaisuuksia.

Puvut

Sinun on oltava nopea, kun osut rinteisiin. Nykyään voimme löytää valtavan määrän moderneja, kevyitä pukuja , jotka eivät viivyttele harjoittelua ja tarjoavat hienoimman toteutuksen ja helppouden.

Puserot

Neulepaidat ovat hiihtoon käytettyjä vaatteita pitämään kehon rentona. Neulepaita on ohut paita ilman kaulusta, ja se on valmistettu herkästä puuvillasta tai puuvilla integroidusta materiaalista.

T paidat

Kaikkina vuodenaikoina t paidat ovat sopivin ja mukavin vaatevaihtoehto. Tarvitset vain laadukkaat housut ja saappaat, jotka sopivat t paitojasi hiihdon aikana.

Sukkahousut

Sukkahousut ovat joustavia ja istuvat tiukasti reisien, jalkojen ja lantion yli. Ne näyttävät toiselta ihokerrokselta kehossasi.

Lisää naisten vaatteista:

Asusteet, mekot, paidat, hameet, liivit ja sukat ovat muita vaatteita, joita voit käyttää hiihtäessäsi. Kasvonaamarit ja kaulasuojat ovat myös perusvaatetuotteita, joita käytetään hiihtoretkellä. Head ja Atomic ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat valtavan valikoiman naisten vaatteita.