Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Monot

Monot

Löydä laaja valikoima tuotteita Monot tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hiihtokengät

n merkit Hiihtokengät

Kuinka valita laskettelukengät?

Tarvikkeet ja varaosat

Hiihtokenkien tarvikkeet ja varaosat ovat pakollisia hiihtoretkille. Hiihtokenkien lisävarusteita ja varaosia ovat saappaat, pohjalliset, kanta ja varvastarraimet jne. Saappaiden pito on saappaan pohjassa tai kengän ulko jatkeessa kohoumia, jotka antavat lisäpitoa märällä tai liukkaalla maalla. Pohjalliset ovat kankaan osia, jotka asetetaan saappaiden sisälle lisäämään mukavuutta, lämpöä ja sopivampaa istuvuutta. Kantapää ja varvassuoja on luotu poistamaan painetta kantapäästä ja varpaista.

alppihiihto

Alppilaskettelukengät on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen hallinta ja toteutus alppihiihdossa. Niissä on määrätty selkäranka kengän takana, joten hiihto ja vaellus on vaikeaa, koska se asettaa sinut luontaisesti hiihtoasentoon. Nämä saappaat toimivat alppisidoksen kanssa. Alppihiihtokengät ovat erittäin tärkeä osa tällaista hiihtoa. Näitä saappaita on saatavilla monenlaisia kokoja ja sävyjä. Nämä saappaat pitävät jalat lämpiminä ja mukavina lumisten kukkuloiden kylmiin olosuhteisiin. Voit ostaa nämä saappaat osoitteesta Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer , Full Tilt , K2 .

Murtomaahiihto

Murtomaahiihtokengät on luotu tukemaan maastohiihdon aikana. Nämä saappaat sopivat parhaiten lasketteluun sekä ylämäkeen. Murtomaahiihtokengät on rakennettu tavallisen hiihtokenkän tapaan, mutta niissä on kävelytila takana, jotta voit irrottaa mansetin. Yleensä voit vaihtaa pohjat ja ne voivat toimia molemmilla siteillä. Näitä saappaita on useita eri kokoja ja sävyjä. Nämä saappaat auttavat sinua nauttimaan maastohiihdosta ja hiihtomatkoista.

Hiihtoretki

Hiihtoretkikengät kestävät kaikenkaikkiaan ja ne on valmistettu kestävästä materiaalista, koukuista ja pehmusteesta. Mitä kestävämpiä saappaat ovat, sitä enemmän parannat suorituskykyä. Niissä on saappaan takaosassa kävelymenetelmä, joka mahdollistaa kävelyn ja antaa suuren liikkumiskapasiteetin. Lisäksi niissä on keinutettu pohjapohja sopivampaa pitoa varten. Ne ovat yhteensopivia siteiden kanssa, ja niitä voidaan käyttää vain kaltevaa pohjaa varten luotujen siteiden kanssa. Ski Touring saappaissa on tavallisesti pohjalliset kärjessä ja kantapäässä, mikä mahdollistaa mukavamman hiihtokokemuksen.