up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Skistøvler

Langrennski

()

SPAR PENGER VED Å KONFIGURERE PAKKEN DIN

load

Hva er noen av de beste langrennsstøvlene?

Nordiske skistøvler

De nordiske skistøvlene har en lett struktur, er best for backcountryski, og er laget av et fotvennlig materiale. Disse støvlene har et karboninfundert deksel og myk teksturmansjett, de nordiske skistøvlene har en touring fôr med glatt polstring som kombinerer termoformbart skum med en spesifikk varme. Disse støvlene er pålitelige vanlige turstøvler som har utmerket hælgrep på grunn av deres indre krok og fantastiske bevegelsesevne for ski.

Salomon nordiske skistøvler

Salomon Nordic Ski Boots tilbyr off piste tolkning med en porsjon avslapning. Denne unike støvelen passer perfekt til strengen til vanlige støvler. Det utholdelige skallet og mansjetten til Salomon Nordic skistøvler, konstruert med glatt stoff, er laget for solid utforkjøring, dobbelklemmeoppsettet med en ramme med stor kapasitet justerer sikkerheten din, og den fleksible og lene du er på toppen av hver sving . Disse støvlene gir deg komfort så vel som varme.

Rossignol nordiske skistøvler

Rossignol nordiske skistøvler har et studiehybriddesign og blander det med egenskaper, for eksempel en utvendig gå modus. De nye Rossignol nordiske skistøvlene gir et omfattende skisteg samtidig som de passer til langrenn og komprimerer leggen. Mens fôret er koblet sammen med en mer forhøyet volumpassform og lar skallet gå sikkert på ski. Du kan kjøpe de beste skiskoene for backcountry fra Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Lange .

clouse menu Lukk