Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sinner

Sinner
Information för Sinner
I världen av utomhusmode står Sinner som ett symbol för oförsonlig stil och obändig äventyr. Grundat med en vision om att förena mode med funktion, har Sinner etablerat sig inom sport och livsstil, och blivit synonymt med kvalitet och innovation.
Grundat tidigt 1980-tal etablerades Sinner mot bakgrunden av det nederländska landskapet. Varumärket fick snabbt erkännande för sitt försvar för att producera högpresterande tillbehör anpassade för entusiaster av olika utomhusaktiviteter. Sinners filosofi grundas på att mode ska smälta samman med kraven från ett aktivt liv. Med fokus på kvalitetsmaterial och innovativ design har Sinner blivit ett perfekt och tillförlitligt val för dem som söker både stil och substans. Sinner står som ett vittne för en förenlig blandning av mode och funktion, och ger utomhusentusiaster den utrustning de behöver för att utforska världen med stil och komfort.

En arv av stil och äventyr

Sinners herrkollektion återspeglar en fusion av urban sophistication och utomhusfunktionalitet. Från vattenresistenta jackor till isolerade lager är varje del noggrant tillverkade för att motstå elementen medan den utstrålar en modern estetik. Sinners herrkläder övergår smidigt från bergssluttningar till stadens gator, och säkerställer att bäraren både är fashion-forward och äventyrsklar. När temperaturerna sjunker ger Sinners vantar den perfekta skyddet mot kylan. Dessa tillbehör håller händerna varma och smidiga, och tillåter användare att stanna aktiva i alla vintermiljöer med avancerad isoleringsteknologi och hållbara material. Sinners handskar är den ultimata kombinationen av komfort och stil.
Sinners solglasögonkollektion är ett vittne om varumärkets försvar för ögonskydd utan att kompromissa med estetiken. Designad med precisionslinser som erbjuder UV-skydd, förenar dessa solglasögon smidigt mode med funktion. Från klassiska aviators till sportiga wrap-rounds, Sinners solglasögon tillgodoser olika smaker samtidigt som de säkerställer optimal ögonskydd i solen. Sinners skidglasögon är utformade för sluttningarna och ger ett kristallklart synsinne i utmanande alpinmiljöer. Antifogbeläggningar, panoramaobjektiv och bekväma passformer gör Sinners skidglasögon till en nödvändig följeslagare för skidåkare och snowboardåkare, och förbättrar både säkerhet och stil på berget.
Sinners skyddshjälmar förenar innovativ design med nödvändigt skydd. Oavsett om det är en elegant mössa för urban vintervandrare eller en skyddshjälm för den ivriga skidåkaren, erbjuder Sinners huvudbonader en säkerhet som går hand i hand med stil. Lättviktig, andningsbar och fashion-forward, är dessa tillbehör utformade för att följa äventyrare på varje resa.