up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

De beste laptopstandaards om je nek te sparen

Laptopsteun

Een laptopstandaard ondersteunt het plaatsen van de laptop in een vorm die een slechte positie overwint. Het biedt de laptop een plek om op te rusten en verhoogt het scherm zodat het op ooghoogte kan staan, wat de nauwkeurige instelling van de laptop is. Meestal gebruiken mensen ook een bekabeld toetsenbord met de laptopsteun, wat ook het beste werkt tijdens het werk. De neksteunstandaard voor laptops is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt een neksteunstandaard voor een laptop kopen bij Samsung , HP , Philips , Dell , MSI .

Beste laptopstandaards om je nek te redden

Hier zijn enkele beste laptopstandaards om je nek als volgt te redden:

Samsung Laptop Tafel Bureau
De uiterst configureerbare Samsung Laptop Table Desk kan worden aangepast aan bijna elke denkbare vorm. De wijdverspreide poten hebben gecombineerde, automatisch vergrendelende scharnieren die 360 graden kunnen draaien en in zijn volle omvang verhoogt het uw laptop met 45 cm. Zet hem op een vlakke bekleding, til hem op en hij werkt heel goed om te werken terwijl je op je stoel zit, of zelfs om op de bank te liggen. Het standplan is volledig aanpasbaar, zodat u heel snel een uitstekend kijkplan kunt krijgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waar u werkt.

HP laptopstandaard
HP laptopstandaards zijn zeer redelijk en perfect voor gebruik thuis of op kantoor. De HP laptopstandaard is een standaard zonder franjes met een montage van 7,8 cm en een buigrand van 18 graden. Het is groot genoeg om een 12 inch laptop te bevatten en is in zo´n vlak omlijnd om voldoende luchtstroom door uw machine mogelijk te maken. Als je hem niet gebruikt, laat hem dan een niveau zakken voor moeiteloze accommodatie en verplaatsing.

clouse menu Afronden