up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Paras kannettavan tietokoneen teline säästää kaulaa

Kannettavan tietokoneen tukijalusta

Kannettavan tietokoneen tukijalusta tukee kannettavan tietokoneen asettamista muotoon, joka voittaa huonon asennon. Se tarjoaa kannettavalle tietokoneelle lepopaikan ja nostaa näyttöä, jotta se voi olla silmien tasolla, mikä on kannettavan tietokoneen tarkka asetus. Yleensä ihmiset käyttävät myös langallista näppäimistöä kannettavan tietokoneen tukitelineen kanssa, joka toimii parhaiten myös työssä. Kannettavan kaulan tukijalusta on saatavana eri tyyleinä ja väreinä. Voit ostaa kannettavan tietokoneen kaulan tukijalustan Samsung , HP , Philips , Dell , MSI .

Parhaat kannettavan tietokoneen telineet säästämään niskaasi

Tässä on joitain parhaita kannettavan tietokoneen telineitä niskan säästämiseksi seuraavasti:

Samsung kannettavan tietokoneen pöytäpöytä
Äärimmäisen muokattavissa oleva Samsung Laptop Table Desk voidaan mukauttaa melkein mihin tahansa muotoon, jonka voit kuvitella. Sen laajalle levinneissä jaloissa on yhdistetyt, automaattisesti lukittuvat saranat, jotka pyörivät 360 astetta ja nostaa kannettavaa tietokonettasi täydessä laajuudessaan 45 cm. Aseta se mille tahansa tasaiselle peitteelle, nosta se ja se toimii varsin hyvin työskennellessäsi tuolillasi tai jopa makuulle sohvalla. Katsomosuunnitelma on täysin muokattavissa, joten voit saada erittäin nopeasti erinomaisen katselusuunnitelman ilman huolta siitä, missä työskentelet.

HP kannettavan tietokoneen teline
HP:n kannettavan tietokoneen jalustat ovat erittäin kohtuullisia ja täydellisiä koti tai toimistokäyttöön. HP:n kannettavan tietokoneen teline on hapsuton jalusta, jonka kiinnitys on 7,8 cm ja taivutusreuna 18 astetta. Se on tarpeeksi suuri 12 tuuman kannettavalle tietokoneelle, ja se on muotoiltu sellaiseen tasoon, että se mahdollistaa riittävän ilmavirran koko koneessasi. Kun et käytä sitä, pudota se tasolle vaivatonta asumista ja liikkumista varten.

clouse menu Sulje