up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Rock DFS Goretex

plus
Aku

Aku Rock DFS Goretex

Tuotekuvaus Aku Rock DFS Goretex

Historiallisen Rock-mallin perillinen, josta se on saanut tyypillisen jalkaterän rakenteen suojanauhalla, joka käärii ja suojaa välipohjaa sisäalueella, tämä tekninen lähestymistapa ja kevyt kiipeilykenkä on ihanteellinen via ferrata ja retkille vuoristopoluilla.

Uuden kaksoisnauhoituksen Dual Fit Systemin avulla voit säätää istuvuuden mukavuutta ja tarkkuutta eri käyttövaiheissa:

Perinteinen pitsi maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi kävellessä ja nopea nyöritys lisäämään herkkyyttä kiipeilyvaiheessa.

Vibram Approcciosa -pohja korkean suorituskyvyn Megagrip-yhdisteellä tarjoaa maksimaalisen pidon erityisellä kiipeilymallilla.

Saatavana myös naisten versio, joka sopii tiettyyn naisen plantaarianatomiaan.

OMINAISUUDET:

KORKEUS: Matala.

PÄÄLLINEN: Mokka/mikrokuitu/AIR8000.

VUORI: Gore Tex®.

POHJA: Vibram Approcciosa Meagrip.

KIILA: Kaksinkertainen tiheys EVA + PU.

UPPER_PROTECTION: Kumi.

AKTIIVISUUS: Lähesty.

Yksinkertaiset reitit tai reitit kevyillä kuormilla.

PAINO ½ PARI: 815 g.


Etsitkö Aku-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Aku Rock DFS Goretex:a? trekkinn:sta, löydät täyden Naisten kengät tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Aku Rock DFS Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Vihreä
Musta
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias Aku Rock DFS Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up