up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Historiallisen Rock-mallin perillinen, josta se on saanut tyypillisen jalkaterän rakenteen suojanauhalla, joka kietoo ja suojaa välipohjaa sisäalueella, tämä tekninen lähestymistapa ja kevyt kiipeilykenkä sopii ihanteellisesti via ferrataan ja retkille vuoristopoluilla.

Uusi kaksinkertainen nyöritys Dual Fit System mahdollistaa istuvuuden mukavuuden ja tarkkuuden säätämisen eri käyttövaiheissa: perinteinen pitsi maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi kävellessä ja nopea nyöritys lisäämään herkkyyttä kiipeilyvaiheessa.

Vibram Approcciosa -pohja korkean suorituskyvyn Megagrip-yhdisteellä tarjoaa maksimaalisen pidon erityisellä kiipeilysuunnittelulla.

Saatavana myös naisten versio, joka sopii tiettyyn naisen plantaarianatomiaan.

OMINAISUUDET:

- Korkeus: Keskim.

-Päällinen: Sekoita nahkaa/tekstiiliä.

- Yläsuoja: kumi.

- Vuori: Gore-Tex®.

- Pohja: Vibram Approcciosa Meagrip.

-Kiila: kaksinkertainen tiheys EVA + PU.

-Paino: (pari)800.
Ostaessasi Aku Vaelluskengät Nativa Goretex:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Aku Vaelluskengät Nativa Goretex-tuotteeseesi, jonka olet ostanut trekkinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, ulkoilu-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Aku:n kokoelmaan ja täydentää ulkoilu varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias Aku Vaelluskengät Nativa Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up