up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita sääasema?

Sääasema on joukko säämittauslaitteita, jotka voit korjata kotona tai työpaikalla. Laitteiden määrä voi vaihdella, mutta useimmilla sääasemilla on työkaluja lämpötilan, asiaankuuluvan kosteuden, paineen, sademäärän sekä ilman nopeuden ja suunnan arvioimiseksi. Parhaat sääasemia tarjoavat tuotemerkit ovat Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Vinkkejä sääaseman valintaan

Sääasemat anturien avulla

Osta sääasema, johon seuraavat anturit on asennettu
• Lämpömittari, joka mittaa lämpötilan
• Ilmanpaine koottava barometri
• Sademittari, joka mittaa sademäärän
• Tuulimittari, joka seuraa tuulen suuntaa ja nopeutta
• Kosteusanturi, joka mittaa kosteutta

Sääasemat wifi yhteensopiva

Useimmilla säälaitteilla on nyt WiFi yhteys, mutta kaikilla ei ole tätä ominaisuutta. Kun valitset sääasemaa, varmista, että se on WiFi yhteensopiva.

Sääasema täysin langaton

Täydellinen langaton sääasema tallentaa tietoja WiFi yhteyden kautta tai kytkemällä sen tietokoneeseen. Valitse siis täydellinen langaton sääasema, koska se on edullisempi kuin mikään muu.

Sääaseman säteilysuoja

Säteilysuoja voi auttaa suojaamaan lämpötila ja kosteusanturit suoralta auringonvalolta, mikä voi tukea laitetta ennustamaan tarkempia mittauksia. Valitse siis aina sääasema, jossa on säteilysuoja.

Sääasema aurinkovoimalla

Aurinkokäyttöiset laitteet voivat auttaa vähentämään sääaseman tarvitseman sähkön määrää, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Valitse sääasema, jossa on aurinkoenergialla toimivia laitteita.

clouse menu Sulje