up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin GPS GPSMAP 66i

plus
Garmin

Garmin GPS GPSMAP 66i

Tuotekuvaus Garmin GPS GPSMAP 66i

GPSMAP 66i on seurantalaite , jonka avulla saat kattavasti tietoa kohteesta, johon haluat päästä. Kohteet, huiput, joet, järvet ja muut kiinnostavat paikat voivat tuntea ne vain käyttämällä esiladattuja Garmin-karttoja. Lisäksi voit tietää reitin korkearesoluutioisten kuvien kautta.

Tässä mallissa on 3 tuuman värinäyttö, joka on luettavissa auringonvalossa. Kädessä pidettävässä laitteessa on ladattava litiumakku, jonka toiminta-aika on 35 tuntia, kun valvontatila aktivoidaan 10 minuutin välein. Kesto pidennetään 200 tuntiin, kun alhainen kulutus on päällä ja valvonta on 30 minuutin välein.

Jos haluat saada tietoa säästä päivitetyillä ennusteilla, pääset käsiksi erilaisiin indikaattoreihin. Pidät yhteyttä muiden pyöräilijöiden kanssa, koska tämä tekninen laite tuo matkapuhelimeesi tallennettujen yhteystietojen luettelon.
Kestävä GPS-kämmenlaite ja inReach-satelliittikommunikaattori Garmin TopoActive Europe -kartoituksella:

Suuri 3´´ -valonlähde, joka on helposti luettavissa

Käynnistä vuorovaikutteinen SOS GEOS: n 24/7 haku- ja pelastusvalvontakeskukseen; kaksisuuntainen viestintä 100% maailmanlaajuisen Iridium®-satelliittiverkon kautta (vaaditaan satelliittiliittymä)

Esiladattu Garmin TopoActive Europe -kartoitus, jossa on suora laite BirdsEye Satellite Imagery -sovelluksiin (ei vuosittaista tilausta); sisältää useita GNSS-tuki- ja navigointiantureita

Cellular-yhteyden avulla voit käyttää aktiivisia sääennusteita ja Geocaching Live -toimintoa

Yhteensopiva Garmin Explore ™ -sivuston ja sovelluksen kanssa, joiden avulla voit hallita reittipisteitä, reittejä, aktiviteetteja ja kokoelmia, käyttää raitoja ja tarkistaa matkan tiedot kentältä

Sisäinen, ladattava litiumparisto tarjoaa jopa 35 tuntia akun kestoa 10 minuutin seurantatilassa; 200 tuntia Expedition-tilassa 30 minuutin seurantavälillä

Rakennettu koville vaelluksille:

Tukeva, painikkeella toimiva GPSMAP 66i -laitteessa on suuri 3'-värinäyttö, jota voi nähdä myös kirkkaassa auringonvalossa. Jos käytät kenttää pitkään, voit ottaa Expedition-tilan käyttöön ja saada jopa 200 tuntia akun käyttöikää, kun käytät inReach-tekniikkaa. Oletustilan seurantatilassa saat jopa 35 tuntia akun käyttöikää ja laite tallentaa sijaintisi 10 minuutin välein.

inReach Satelliittiviestintä:

Yhteydenpito on elintärkeää, jopa vähemmän haastavilla matkoilla. Käyttämällä inReach-tekniikkaa (vaaditaan tilausta), tämä kämmenlaite mahdollistaa SOS: n käynnistämisen GEOS: n 24/7-hätätilanteessa olevalle tiimille vuorovaikutteista tukea hätätilanteessa. Se mahdollistaa myös kaksisuuntaisen viestinnän ja LiveTrack-sijainnin jakamisen 100%: n maailmanlaajuisen Iridium-satelliittiverkon kautta, joten voit olla yhteydessä läheisiin, joukkuetovereihin, päämajaan ja muihin.

Navigoi luottavaisesti:

GPSMAP 66i on varustettu parhaalla Garmin-navigoinnilla. Esiladattu Garmin TopoActive Europe -kartoitus tarjoaa yksityiskohtaiset näkymät topografisista kohoumista, huippukokouksista, puistoista, rannikoista, jokista, järvistä ja maantieteellisistä paikoista. Suoraan laitteiden latauksiin BirdsEye Satellite Imagery tarjoaa korkean resoluution valokuvan realistisia näkymiä reitistäsi, trailheadeistä, raivauksista ja enemmän - ilman vuosittaista tilausta. Monen GNSS: n tuki yhdessä korkeusmittarin, barometrin ja kompassin navigointiantureiden kanssa mahdollistaa seurannan ja navigoinnin haastavissa ympäristöissä.

Sää missä tahansa:

Langattoman solukkoyhteyden avulla voit käyttää Aktiivista säätä ajan tasalla olevia ennusteita varten, mukaan lukien lämpötilan, tuulen, sademäärän ja pilvien ennustavat kartat - suoraan kämmenlaitteessa, kun se on kytketty Garmin Connect Mobile -laitteeseen.

Yhdistä mobiililaitteeseen:

Ilmainen Garmin Explore-mobiilisovellus mahdollistaa tietojen, myös reittipisteiden, reittien, toimintojen ja kokoelmien, suunnittelun, tarkistamisen ja synkronoinnin. Tarkista valmiit aktiviteetit vielä kentällä, vaikka olisit pois verkosta. Sovelluksen avulla voit myös synkronoida GPSMAP 66i: n yhteensopivaan mobiililaitteeseesi, jotta voit käyttää rajoittamattomia karttoja, ilmakuvia ja US NOAA -karttoja. Voit myös käyttää kaikkia parin mobiililaitteesi inReach-ominaisuuksia. Voit helpottaa viestien lähettämistä puhelimen yhteystietoluetteloon Garmin Explore -sovelluksesta, jotta voit muodostaa yhteyden vähemmän näppäimistöihin. Suunnittele tulevia matkoja ja tarkista aiemmat toiminnot Garmin Explore -sivustolta.

yleinen:

Fyysiset mitat: 6,6 x 16,3 x 3,5 cm

Näytön koko: 3,8 x 6,3 cm; 3´´ diag (7,6 cm)

Näytön tarkkuus: 240 x 400 pikseliä

Näytön tyyppi: Transflektiivinen värin TFT

Paino: 241 g

Akku: Ladattava litiumioni

Akun kesto: enintään 35 tuntia 10 minuutin seurannassa; jopa 200 tuntia 30 minuutin seurannassa (virransäästötila)

Vesiarvo: IPX7

Muisti / historia: 16 Gt

Korkean herkkyyden vastaanotin: kyllä

Liitäntä: Nopea USB ja NMEA 0183 yhteensopivat

Kartat ja muisti:

Esiladatut kartat: Kyllä (topografinen)

Kyky lisätä karttoja: kyllä

Peruskartta: kyllä

Tallennus- ja tehokapasiteetti: microSD ™ -kortti (ei sisälly toimitukseen)

Reittipisteet / suosikit / sijainnit: 10 000

Reitit: 250

Radan loki: 20 000 pistettä, 250 tallennettua gpx-raitaa, 300 tallennettua arkistoa

anturit:

Barometrinen korkeusmittari: kyllä

Kompassi: Kyllä (kallistus kompensoitu 3-akseli)

Ulkoilu-ominaisuudet:

Alueen laskenta: kyllä

Automaattinen reititys (käännä vuorotellen reitillä teillä): kyllä

Geocaching friendly: Kyllä (paperiton)

Mukautetut mukautetut kartat: kyllä

Hunt / kalenteri: kyllä

Auringon ja kuun tiedot: kyllä

Kuvien katseluohjelma: kyllä

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ -yhteensopiva (online-yhteisö, jossa analysoit, luokitat ja jaat tietoja): kyllä

Lisätietoja:

Käynnistä vuorovaikutteinen SOS 24/7 haku- ja pelastusvalvontakeskuksella: Kyllä

Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä tekstiviesteihin ja sähköpostiviesteihin: Kyllä

Lähetä ja vastaanota viestejä muiden inReach®-käyttäjien kanssa, vaihda paikkoja: Kyllä

Seuraa ja jaa sijaintia ystävien ja perheen kanssa Web-pohjaisessa MapShare®-portaalissa: Kyllä

Virtuaalinäppäimistö mukautetulle tekstiviestille: Kyllä

Garmin Explore ™ -yhteensopiva: Kyllä

Garmin Connect ™ IQ -yhteensopiva: Kyllä

Langaton yhteensopiva: Kyllä (Wi Fi®, BLUETOOTH® ja ANT + ®)

Karttasegmentit: 15 000

Aktiivinen sää: Kyllä

Pyydä sääennusteita nykyisen sijainnin ja suunnitellun määränpäähän: Kyllä

Älykkäät ilmoitukset: Kyllä

Live Tracking: Kyllä (Garmin Explore)

BirdsEye suoraan laitteeseen: Kyllä (ei vaadita vuosittaista tilausta)

MIL STD 810G kestävyys lämpö-, isku- ja veden suorituskyvylle

RINEX-kirjaus: Kyllä


Garmin GPS GPSMAP 66i:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Käsi-laitteentuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Garmin-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Garmin on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Garmin GPS GPSMAP 66i

Väri
Musta
Ominaisuudet
Korkeusmittari
GPS
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin gpsmap 66i gps

-

Se on vankka, luotettava ja helppokäyttöinen - mutta GUI ei ole intuitiivinen ja ajan tasalla.

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin gpsmap 66i

-

Tämä tuote täyttää odotukseni

Garmin GPS GPSMAP 66i

Loistava tuote

-

Laite on erinomainen kenttä-GPS, jossa on hyvä integraatio Androidin ja iOS:n kanssa. Samoin voidaan lisätä sovelluksia, jotka lisäävät sen toimivuutta, kuten integrointi Wikilocsiin muiden fanien jakamien kappaleiden lataamiseksi. Laitteen toiminta ja kestävyys ovat poikkeuksellisia, samoin kuin sen tarkkuus elektronisessa kompassissa ja nopeus geopaikannuksessa kartalla myös taivaan huonon näkyvyyden olosuhteissa, kuten vehreässä metsässä. Erittäin iloinen ja iloinen tästä hienosta hankinnasta.

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin gpsmap 66i

-

Puhdas gps ulkoiluun. Luotettava ja kestävä. Ainoa haittapuoli, jonka annan sille, ja siksi ne ovat 4 tähteä, on se, että InReach -vastausviestien saapuminen kestää kauan. Useimmille parhaista gps -laitteista, joissa on monia toimintoja.

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin gpsmap 66i

-

GPS puhtaimmalla Garmin -perinteellä ja Inreach -toiminto mukana. Nopeampi toimitus kuin ilmoitettu, joten olen erittäin tyytyväinen Trekkinnin suorituskykyyn

Garmin GPS GPSMAP 66i

Garmin 66i

-

Se on kestävä, luotettava, helppokäyttöinen. Hieman hidas etsiessäsi sijaintia ja liikkuessasi kartalla.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up