up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Helly hansen Takki Seven Protection

Helly hansen Takki Seven Protection

Helly hansen Takki Seven Protection

Helly hansen Takki Seven Protection

plus
Helly hansen

Helly Hansen Takki Seven Protection

Tuotekuvaus Helly hansen Takki Seven Protection

Vesitiivis takki halvemmalla markkinoilla. Seven Protection -takki on ihanteellinen kappale suojaamaan kylmältä harjoittaessasi suosikkiurheilulajiasi, kuten pyöräilyä tai vaellusta. Lisäksi sen yksinkertainen ja rento muotoilu antaa sinun käyttää sitä milloin tahansa kylmällä säällä.

Integroituna Helly Tech Protection -kankaaseen, tämä vedenpitävä malli toimii täydellisesti pitämään sinut lämpimänä sääolosuhteista riippumatta. Säädettävät hihansuut, YKK-vetoketju edessä ja tuulenpitävä toimivuus tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon harjoitellaan kylmällä säällä. Seitsemän J Jacket tarjoaa suuria suojaa tuulelta ja sateelta klo miedompi lämpötiloissa. Siinä on Helly Tech ® PROTECTION 2 Ply rakenne nopeasti kuivuva mesh vuori. Se tarjoaa kokopäiväistä huppu yhden käden huppu säädöt, ja vetoketjullinen käsitaskut. Hihansuut ovat säädettävissä ja kahvilassa RCA johto vetää pohjaan. Anti-hiertää leukasuojus laittaa kerros pehmeyttä sinun ja YKK AquaGuard ® keskellä edessä vetoketju.
Ominaisuudet:


- Helly Tech ® PROTECTION 2ply rakentaminen


- Paino 580 g


- Anti-hiertää leukasuojus


- Lopputulos huppu


- Yhden käden huppu säädöt


- YKK vetoketju käsitaskut


- Helma RCA johto


- Säädettävät hihansuut


- Edessä tuulilista YKK vetoketju


- Nopeasti kuivuva mesh liner


Juuri nyt, Helly hansen Takki Seven Protection on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Miesten vaatteet katalogista Takit kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Takit tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Helly hansen Takki Seven Protection

Huppu
With hood
Väri
Musta
Ominaisuudet
Vesitiivis
Tuulenpitävä
Takin tyyppi
Kuori

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Helly hansen Takki Seven Protection

Kommentti

-

Mukava, vettä hylkivä. neuvoa

Helly hansen Takki Seven Protection

Perfecto

-

Olennaista sateelle. Erittäin hyvä laatu ja mukavuus. Et koste mitään.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up