up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Lafuma Takki Track Loft

Lafuma Takki Track Loft

plus
Lafuma

Lafuma Takki Track Loft

Tuotekuvaus Lafuma Takki Track Loft

TRACK 3in1 LOFT JKT on suunniteltu tasaiselle maasto- ja maastopyöräilijälle, joka haluaa suojautua sateelta, tuudelta ja kylmältä ja säätää lämpöä rasituksen perusteella. TRACK 3in1 LOFT JKT on puhdasta tyyliä edustava takki, jolla on parhaat vedenpitävät, hengittävät kalvot sekä vedenpitävät saumat ja 3in1 rakentaa. Mukavuutta ei myöskään unohdeta: irrotettava sisätakki, jossa on PRIMALOFT®-täyte, tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden ja nopean kuivumisen. Se on Mix & Match -yhteensopiva kokoelman muiden lämpökerrosten kanssa. Suojaa itseäsi sateelta ja kylmältä retkeillä kuluttamalla TRACK 3in1 LOFT JKT -laitetta. Tämän raikkaasti sisustetun vaellustakin kuori on vedenpitävä ja kaikki sen saumat on suljettu suihkujen poistamiseksi. Ymmärrät sen kyvyn säädellä lämpöä rasituksen mukaan, sillä sen vetoketjullinen vuoraus sisältää Primaloft-eristyksen, joka tarjoaa erinomaisen lämpötehon. Ja se on Mix & Match -yhteensopiva kokoelman muiden takien kanssa. Ota tämä monipuolinen 3: 1 -takki viileällä sääseikkailulla. Se suojaa sinua tuulelta ja mukautuu kehon muotoon vakio-istuvuutensa ja monisäätöisen säädön ansiosta.


Ominaisuudet:

Nopea vaellus
Vaellus
Matkustaa
Vaellus
Kaupunki-
3in1 takki
Normaali istuvuus
Mix & Match -järjestelmä
Irrotettava sisätakki
Kierrätetty PRIMALOFT®-täyte
Kaikki saumat teräslevyllä
Säädettävä irrotettava huppu
2 vetoketjullista lämmittimen taskua
Vetoketjullinen rintatasku
Sisällä turvatasku
Tarranauhan mansetin säätimet
Säädettävä helma joustavalla narulla ja johtolukolla


Specificaions:

Ulkoiset kankaat 1: CLIMACTIVE® HEAVY RIPSTOP // Vedenpitävyys 5 000 mm
Hengittävyys 5 000 g / m² / 24h // 100% POLYESTERI
Ulkoiset kankaat 2: CLIMACTIVE® WOOLY HEATHER 2L // Vedenpitävyys 5 000 mm
Hengittävyys 5 000 g / m² / 24h // 100% POLYESTERI
Ulkoiset kankaat 3 yhdelle sisävaippaa: WINDACTIVE® LIGHT WEIGHT NYLON // 100% POLYAMIDE
Eristys: PRIMALOFT® BLACK INSOLATION 100GR // 100% POLYESTER
Paino: 1348 g


Tekniikka:

3 in 1:
Kolme yhdessä -rakenne tarjoaa molemmista maailmoista parhaat puolet: monikerroskalvon suojauksen ja vuorauksen lämmön, joka voidaan liu'uttaa päälle ja pois haluamallasi tavalla.

Hengittävä:
Rakenne, joka maksimoi hengittävyyden ja kevyyden ja varmistaa optimaalisen hiki poistumisen ja kosteuden imeytymisen. Ihanteellinen aktiiviseen urheiluun ja kuumalla säällä.

Climactive:
Climactive®-tekniikka estää veden kulkeutumisen kankaan läpi, joten käyttäjän ei kastu. Kaikissa Climactive®-kankaissa on kalvo, joka takaa maksimaalisen mukavuuden, suojan ja kestävyyden.

Pieni vaikutus:
LOW IMPACT on ainutlaatuinen standardi, joka perustuu kahteen olennaiseen ekologisen suunnittelun kriteeriin: ympäristöystävällinen materiaali (vähintään 40% tuotteen painosta on käytettävä ympäristöystävällistä materiaalia) ja sertifikaatit (vähintään 80% tuotteen painosta on oltava BLUESIGN®-hyväksyttyä) .

Mix & Match:
Mix & Match tarkoittaa sitä, että kyetään valitsemaan takkisi eristevuoraus identtisen vetoketjullisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta. Voit siis lisätä ylimääräistä mukavuutta ja tyyliä suojatakkiisi, koska ja milloin haluat.

PFC-vapaa:
Useimmissa tapauksissa tekstiiliteollisuudessa käytetyt DWR-pinnoitteet sisältävät PFOA: ta tai PFOS: ta. Ne kuuluvat PFC-yhdisteiden perheeseen, mikä vahingoittaa terveyttä ja ympäristöä.


Hoito:

Konepesu enintään 30 ° C: ssa käyttämällä herkkää tai helppoa hoitojaksoa.
Picto_nettoyage
Ei rumpukuivausta.
Älä kuivapuhdista.
Älä silitä.
Älä käytä valkaisuainetta tässä vaatteessa.Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Lafuma Takki Track Loft:n! trekkinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Lafuma:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi ulkoiluverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista ulkoiluyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Lafuma Takki Track Loft kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Lafuma Takki Track Loft

Huppu
With hood
Väri
Punainen
Ominaisuudet
Vesitiivis
Venyvä
Lämpökerrasto
Tuulenpitävä
Takin tyyppi
3 in 1 irrotettava

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up