up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Reppu Kestrel 48L

plus
Osprey

Osprey Reppu Kestrel 48L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey Kestrel 48L -reppu on monilla kansainvälisillä palkintoilla erinomaisesta hyödyllisyydestään ja suorituskyvystään retkeily- ja ulkoiluaikana.

AirScape ™ -levyn ansiosta Kestrel on erittäin hengittävä ja mukava reppu, joka mahdollistaa hyvän ilmavirtauksen selkänsä läpi yhdessä LightWire ™ -jousitusvaljaiden kanssa . Nämä erittäin kulutusta kestävät olkatoppaukset - rintalastalla ja vastaavalla hihnalla - voivat myös käyttää ulkoista pääsyä kosteussäiliöön, jos haluat sisällyttää sen, ja ne ovat täysin säädettävissä erilaisille korkeuksille ja kokoonpanoille.

Mutta Kestrel osoittaa olevansa sisäpuolella todellinen työhevonen. Kaksinkertainen sarja sisäisiä puristushihnia, jotka sijaitsevat tämän reppun ylä- ja alaosassa, pitävät tavarat paikoillaan: erittäin hyödyllinen ominaisuus laukussa, joka sisältää monenlaisten organisaatiotaskujen lisäksi myös erillisen makuupussilokeron kelluvalla jakajalla ja vedenpitävällä, irrotettavalla sadesuojalla.

Tämä apuohjelma pidetään myös ulkopinnallaan, jossa Kestrelillä on useita vaellusnapojen kiinnityksiä, helppo pääsytaskut vuorikiipeilytyökaluille ja ylimääräiset kiinnityshihnat, joten sinulla ei ole varusteita seuraavalla retkilläsi. Pois verkosta. Kestrel 48 on todistettu perintö, joka on kestävä ja tehokas reppu, joka on suunniteltu todelliseksi ulkokäyttöön.

Kestrel 48 on suunniteltu keskipitkälle kestävälle retkelle tai seikkailulle, jossa kuljetat kohtalaisen määrän pyydyksiä. Tämä tilava pakkaus tarjoaa tilaa monen päivän seikkailuihin. Tämän vaihteiston käyttäminen on helppoa suuren sivukannen tukiaseman kautta, joka ulottuu kannesta alempiin puristusnauhoihin. Tämä tarjoaa helpon tavan käyttää laitteita tai löytää juuri sitä, mitä etsit. Kestrel 48: ssa on myös yläkansi, jossa on vetoketjun sulkulaite, alemman makuupussikotelon kanssa, jossa on irrotettava jakaja.

Kestrelin takajärjestelmä on suunniteltu mukavuuteen ja vakauteen, ja siinä on Ospreyn testattu ja testattu AirScape-takapaneeli sekä tukeva lantiovyö ja valjaiden muotoilu. Säädettävä muotoilu mahdollistaa yksilöllisen takapaneelin korkeuden mukauttamisen käyttämällä koukku- ja silmukka-vartalopaneelia.

Kestrel 48: ssa on lukuisia paikkoja, joissa voit säilyttää backpacking-esineesi, mukaan lukien nailonvahvistetut vesipullon taskut, kaksi vetoketjullista hupparin taskua, suuri etutasku, tasku, yläkansi tasku, avaimenpidikkeellä varustettu kantotasku ja ulkoisen pääsyn hydratointiholkki.

Lopuksi Kestrel 48 on varustettu kaikilla elämän perusreiteillä; integroitu ja irrotettava sadesuoja, Osprey's Stow on Go-vaelluspylvään kiinnitys, useita puristushihnoja, makuualustan hihnat, jäätyökalun kiinnikkeet ja useita kiinnityssilmukoita.

Olipa kyseessä vuoristoinen maasto, syvät metsät tai käämitysreitit, nämä paketit asettavat lopullisen vertailuarvon mukavuuden ja suorituskyvyn takaamiseen.

Ominaisuudet:

15 mm: n sivupuristushihnat

Säädettävä vartalon pituus

AirScape ™ takapaneeli, jossa on vaahtokarvat mukavuutta ja sopivuutta varten

Kaksipuoliset kankaiset taskut, joissa on InsideOut ™ -puristin

Edessä on sen tasku

Integroitu ja irrotettava sadesuoja

Sisäinen hydratointiholkki

Sisäinen yläkuorman puristusnauha

PowerMesh ™ -vesipullotaskut

Sivun puristusnauhat

Yksi vetoketjullinen sivutasku

Yksi pystysuora vetoketjullinen sivupiste

Makuupussin pohjaosasto, jossa on sisäinen jakaja

Sternum-hihna, jossa on hätäkatkosta

Varastoi Go ™ -retkipyöräliitäntään

Stowable twin ice ax silmukoita

Venytä etutaskua

Stretch mesh sivutaskua vesipulloille

Huippuluokan pääsy

Kahden vetoketjullisen lantiovyön taskut

Vetoketjun yläkansi

Tekniset tiedot:

Paino: 1,63 kg

Suurimmat mitat (cm): 75 (l) x 34 (w) x 32 (d)

Pääkangas: 210D x 630D Nylon Dobby


Tunnetko jo kaikki Osprey Reppu Kestrel 48L:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Reput ja matkalaukuttuotteita, tsekkaa koko Reput valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Osprey, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Osprey Reppu Kestrel 48L

Väri
Sininen
Tilavuus
41-50 L
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Sisäinen kehys
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Osprey Reppu Kestrel 48L

Erinomainen tuote

-

nopea toimitus ja odotetusti reppu täyttää kaikki odotukset!

Osprey Reppu Kestrel 48L

Kalasääski 48l m/l

-

laatu on hyvä, vihaan raskaan matkalaukun kantamista, joten pidän tästä kestrel 48L -koosta, jota voidaan käyttää matkoilla ja vaelluksilla.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey kestrel 48 reppu

-

Tuli nopeasti perille! Erittäin hyvin rakennettu reppu monilla säädöillä! Innokas kokeilla sitä!

Osprey Reppu Kestrel 48L

Oikein hyvä

-

Hyvä laatu,很喜歡。會再買。推薦給喜歡戶外活動的朋友.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Mukava istuvuus!

-

Laatu! Loistava materiaali! Valitsin tämän mukavimman istuvuuden ja hyvän vyön vuoksi. Maton kiinnittämiseen ei ole hihnoja, mutta on silmukoita, jotka voit tehdä itse. Paras 40+ reppu!

Osprey Reppu Kestrel 48L

Arvostelu

-

Erinomainen reppu, melko suuri, se ei sovi käsimatkatavaraksi. Erittäin hyvä kauppa + nopea toimitus (viikko Latviaan)

Osprey Reppu Kestrel 48L

Suuri kehystetty pakkaus

-

Upea pakkaus, suuri koko. Sisältää sadesuojan. Vain hiukan raskas, mutta ymmärrettävä selkätuki ja kaikki ominaisuudet huomioon ottaen.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Hyvä, ei mitään poikkeuksellista, hintansa arvoinen

-

se on erittäin hyvä reppu, 48 on iso laukku päivän tai 3 päivän vaellukselle. sisäkehys on hyvä, materiaalit ovat hyvät ja sen muotoilu on todella käytännöllinen ja hyödyllinen. minulla on vähän ongelmia pussin ylemmän "hattu" osan kanssa. rivi - erittäin hyvä, mutta ei mitään poikkeuksellista - minulla oli deuter ennen ja se oli kaiken kaikkiaan samanlainen

Osprey Reppu Kestrel 48L

Odotus katettu

-

Jos ostat Meksikosta tavallisella postilla, älä odota lähetyksen saapuvan arvioituun aikaan, täsmälleen 5 kuukautta, minkä jälkeen minun tarvitsi lähetyksen pelkän byrokratian takia. Loppujen lopuksi se oli odotuksen arvoinen, koska kustannukset ovat silti pienemmät. Reppu saapui ehjänä ja juuri ostettu. Erinomainen ostovaihtoehto

Osprey Reppu Kestrel 48L

Viileä

-

Upea laukku, hyvä laatu. Suosittelen ostamaan. OK!

Osprey Reppu Kestrel 48L

Доставка

-

Прошло уже 2 месяца с момента оплаты, но товара нет. Более 1,5 месяцев заняла доставкa в страну. Сейчас пишут, что проходит таможню уже 7 vuotta.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Säädettävä selkänoja

-

Tuote, joka sopii hyvin selkään

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey kestrel 48l

-

Upea näköinen laukku, jossa paljon taskuja. Sain laukun odotettua aikaisemmin. Btw, se ei tule vesirakon mukana

Osprey Reppu Kestrel 48L

Osprey kestrel 48 l s / m

-

Saapui ennustettua nopeammin

Osprey Reppu Kestrel 48L

Mahtava laukku

-

Suuri laukku, hyvä rakenne. Älykäs taskujen sijoitus ja joustava.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Amesome retkeilyreppu

-

Tätä kokoa varten sillä on hienoja ominaisuuksia, joiden avulla pääset helposti kaikkeen ja pakkaaminen on helppoa. Kevyt ja kestävä.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Ei mitään sanottavaa. se on kalasääski!

-

Tutkittuani paljon Kestrel 48: n ja Atmos 50: n välistä ongelmaa, valitsin Kestrel 48: n, joka osoittautui oikeaksi valituksi aiottuun tarkoitukseen. Monipäiväinen vaellus käytännöllisillä säilytys- ja kuljetusratkaisuilla. Repun laatu on upea ilman negatiivisia korjauksia. Kiitos Trekkinille moitteettomasta palvelusta. Pohdittava tulevissa ostoissa.

Osprey Reppu Kestrel 48L

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä laatu ja sopii täydellisesti vartalooni. Klassinen muotoilu ja uusi väri ovat todella hyviä minulle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up