up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Petzl Köysi Arial 9.5 Mm

plus
Petzl

Petzl Köysi Arial 9.5 Mm

Tuotekuvaus Petzl Köysi Arial 9.5 Mm

Arial 9,5 mm on 9,5 millimetrin Peltz-köysi, jossa on 40 karan rakenne ja joka sisältää Duractec Dry -käsittelyn, joka tuottaa korkean suorituskyvyn kaikissa tilanteissa, joissa on likaa ja hankausta. Lisäksi se sisältää tekniikkaa, joka vakauttaa kierteet, jolloin köysi on homogeenisempi ja helpottaa kätesi pitämistä.

Tätä mallia voidaan käyttää erilaisissa aktiviteeteissa luottaen aina kentän tuottamaan joustavuuteen. Voit käyttää sitä yhden, kahden tai kahden hengen kivillä, lumella tai sekoitetuissa maastoissa.

Tämän Petzl-köyden avulla suoritat oikean ohjauksen, koska sillä on erityinen taittojärjestelmä. Myös tämä malli osoittaa köyden keskelle liikkeiden helpottamiseksi.

Jossa 9,5 mm halkaisijaltaan, ARIAL 9,5 yhden köyden on suunniteltu kokeneille kiipeilijöille ja tarjoaa parasta pitkäikäisyys ja suorituskyky kaikissa olosuhteissa, kiitos sen Duratec Dry hoitoa.Ominaisuudet:


Monipuolinen köysi kokeneille kiipeilijöille:


- Ohut köysi, erinomainen tasapaino painon ja suorituskyvyn


- Käytetään rockia, seka, lumi tai jää ympäristöissä


Suurempi pitkäikäisyys ja helppokäyttöisyys kaikissa olosuhteissa:


- Duratec Dry hoito: kuiva hoito tekee köyden kestävät paremmin vettä, likaa ja kulutusta; käsittely, pito ja muut ominaisuudet säilyvät pidempään kylmässä, märissä olosuhteissa


- Ultraääni Maali: ydin ja vaippa ovat sitoutuneet yhteen köyden päistä ultraääni prosessi nimeltä Ultraääni Maali; antaa parempi kestävyys ja vältetään rispaantunut päät


- ClimbReady kela: erityinen kela tekee köyden käyttövalmiina; auttaa käyttäjää välttämään alkuperäisen rullapalkeen virheitä ja lisää pitkäikäisyyttä


Tehokkaampi Belaying:


- Keski-Mark: osoittaa keskellä köyden helpottaa liikkeitä


- EverFlex hoito: erityinen lämpökäsittely vakauttaa ydin säikeet ja parantaa johdonmukaisuutta; tarjoaa erinomaisen pidon ja johdonmukainen suhtautumistapa ajan.Tekniset tiedot:


- Halkaisija: 9,5 mm


- Rope tyyppi: (CE EN 892, UIAA): yhden köyden


- Paino per metri: 58g


- Prosenttiosuus tuppi: 40%


- Määrä tekijä 1,77 kuuluu: 7


- Staattinen venymä: 7,6%


- Dynaaminen venymä: 32%


- Iskuvoima: 8,8 kN


- Rakenne: 40 harjoittaja


- Materiaali (t): nailon


Petzl Köysi Arial 9.5 Mm:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Petzl Köysi Arial 9.5 Mm. Köydet - narut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Petzl Köysi Arial 9.5 Mm

Väri
Oranssi
Tuotetyyppi
Köydet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Excel·lent -materiaali.

-

Nopea entregra

100% petzl-laatua

-

Hyvä sanoa nopea toimitus kuin aina ja ajoissa. Ja merkkijono sanoa petzl-laatu on toinen petzl-merkkijoni ja yhteensä viidenneksi merkkijonona enkä koskaan vaihda tuotemerkkiä uudelleen, edellisestä, josta nautin 100%, minulla on petzl Volta ja nyt arial ja molemmat ovat uskomattomia, suosittelen ilman epäilen tätä tuotetta.

Saapui.

-

Paras palvelu.

Petzl arial

-

Fantastinen köysi! Kustannukset ovat tuotteen laadun arvoisia

Moitteeton palvelu

-

Ajoissa toimitettaessa, kiinteät pakkaukset, köysi noudattaa täysin kuvausta

Mahtava köysi

-

Erinomainen käsittely, tarttuu hyvin

Niin hyvä köysi

-

sai sen suoraan tehtaalta! 10/2019. erittäin hyvä köysi - erittäin kevyt.

Erinomainen palvelu

-

Super nopea toimitus, vain viivästynyt 10 päivää, erinomainen palvelu.

Erinomainen

-

Ihana .... Hyvä väri ja pehmeä. Pito on luja.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up