up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Primus Polttoainepullo 1L

plus
Primus

Primus Polttoainepullo 1L

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Primus Polttoainepullo 1L

Erittäin kevyt polttoainesäiliö, jossa on saumatonta suulakepuristettua alumiinia ja sisäpuolella lakattu, jolloin pullolle saadaan parempi suoja. Liitäntäkierteet ovat vakiovarusteita ja sopivat OmniFuel, MultiFuel, VariFuel, Gravity VF MF ja EtaPower MF sekä useimmat pumppupitoiset uunit, jotka polttavat nestemäisiä polttoaineita. Pullossa ei ole polttoainetta.

Aiotko hankkia itsellesi suositun Primus Polttoainepullo 1L:n? Kaikki Primus-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Primus Polttoainepullo 1L jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman ulkoilu varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Primus Polttoainepullo 1L

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Primus Polttoainepullo 1L

Arvostelu

-

Tavarat ovat arvokkaita, ERITTÄIN LAATUA VALMISTETUA!!!

Primus Polttoainepullo 1L

Polttoainepullo 1l

-

Alkuperäinen primus-pullo, joka täydentää keittiön omnilite ti -autonomiaa

Primus Polttoainepullo 1L

Näyttää hyvältä

-

Suuri pikku pullo hätäpolttoaineen kuljettamiseen moottoripyörässäni tai auttamaan joku muu ulos. Hyvä arvo.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up