up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

plus
Sea to summit

Sea To Summit Matto Comfort Plus Eristys

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Meidän Comfort Plus Eristetty nukkuminen matot niiden kaksikerroksinen rakentaminen tarjota mahdollisimman tehokas hienosäätöä tason mukavuutta saatavilla missään ilmapatja tänään. Kaksi riippumatonta korkearesoluutioisia solukerrosten antaa erinomaisen tuen jakamalla kehon paino ja muoto yli enemmän soluja. Kaksi kerrosta ovat myös offset nykyistä yhtenäisempiä eristys ja pehmusteet. Koska kaksi kerrosta voidaan paineistaa itsenäisesti, pintakerros voidaan ilmalla oma mukavuus, säilyttäen korkeapaine pohjakerros suojaa karkea tai epätasaisessa maastossa. Molemmat kerrokset voidaan säätää itsenäisesti käyttäen hienosäätää venttiili saada juuri oikealla tasolla pehmeyttä ja tukea. Käytämme Exkin Platinum, hiljainen ei kudottua kangasta, heijastamaan lämpösäteilyn tappio takaisin käyttäjälle ja Thermolite eristys estää konvektiolämmöltä menetyksen välillä kehon ja maahan.

Ominaisuudet:

Exkin Platinum kangas ja Thermolite eristys yhdistetään estämiseksi säteilevä ja konvektiolämmöltä tappio

Saatavana kapeneva ja suorakaiteen muotoisia

Dual layer design takaa tason rakennettu irtisanominen; jos et päätyä punktio yksi kerros patja, toinen kerros pysyy toiminnassa

Monitoimi venttiili helppo inflaatio, deflaatio ja hienosäätöä ilmanpaineen

40D rip pysäkki nailon kasvot kangas tarjoaa oikea tasapaino painon ja kestävyyden

Meidän TPU laminointi prosessi yksi käytetään lääketieteen ja lentokoneteollisuus mutta ainutlaatuinen ulkona teollisuus on ylivoimaisia ​​rullalta rullalle laminointi prosessi, käytetään yleisesti ulkoilu tuotteet tällä hetkellä. TPU joukkovelkakirjat paremmin ja johdonmukaisemmin, käytännössä poistaa delaminaatio kysymyksiä

Mukana laatu kamaa säkki, korjaussarja sisältää kuusi itse liimakaistat korjaukseen reikiä kentällä, ja vara silikoni yksi tapa venttiililäpän

Meidän Comfort Plus Eristetty matot tulisi käyttää oikein päin. Sea Summit logo ja koko graafisen on painettu puolella maton pitäisi olla, kun käytössä

Laajennettu säilytysohjeita: matto olisi vahvistettava tasainen, taitettu pari kertaa kuin mahdollista venttiilit auki

Tekniset tiedot:

Pituus: 72/184 cm

Leveys: 21,5 / 55 cm

Paino: 25,5 oz / 725g

R-arvo: 5


Tutustu nyt kaikkiin Makuupussit tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys. Osta nyt Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys ja säästä paljon puhdasta rahaa Patjat tuotteista. Lisäksi, Sea to summit-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Makuupussit tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Väri
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Kompakti & kevyt

-

Hieman meluisa, mutta erittäin mukava, kompakti ja kevyt (R-arvoonsa nähden).

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Täydellinen

-

Hyvä matto, ei ääntä.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Oikein hyvä

-

Se on erinomainen eriste, testasin sitä lumessa ja jäässä, ja se todella ylitti odotukseni. Se on erittäin hyvälaatuinen tuote.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Pad

-

Super mukava. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan sitä, kun kiristän kylmää hieman lisää ja näen sen eristyneisyyden.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Nukkuu kuin vauva

-

Ostin sen, koska arvosteluissa he sanoivat, että se ei aiheuta paljon melua liikkuessaan, ja se on totta! Ei ongelmia sen kanssa!

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Kodin sängyn vaihto

-

Uskomattoman mukava matto, erittäin helppo täyttää, makaamaan ja tuntuu kuin lämpimässä sängyssä. Lämmin, mukava, ei kahisevaa. Tarkistan nyt kuinka luotettava se on. Suoraan verrattuna Comfort Light ASC Insulatediin, tämä on hieman mukavampi ja pehmeämpi, muuten molemmat ovat hyviä. 10/10.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Hyvä on

-

Suosituin artikkeli retkeilyyn, pidä lämpimänä!

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Laatu.

-

Laatu loppuu. Laukku, johon sitä säilytetään, mahdollistaa maton täyttämisen erittäin nopeasti ja mukavasti.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Luotettava matto

-

Tyhtyy nopeasti. Siinä on itsenäinen kaksipuolinen täyttöjärjestelmä, joka lisää luotettavuutta puhkaisun sattuessa. Pakkauksessa lukee R = 4, paino 845g (vaa'allani tarkastettuna 825g)

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Upea patja

-

Tämä matto on todella erinomainen, se on yksi mukavimmista matoista, joita minulla on koskaan ollut, erinomainen eristys maasta, vaikka se olisi kylmässä, suljettu, se on todella pieni ja koteloon integroitu pumppu on erittäin mukava. Erittäin suositeltavaa.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Täydellinen

-

Nopea toimitus. Tämä turpoaa tai taittuu sekunneissa. Kestävä. Se on nähtävä vielä pidemmän ajan.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Hyvä eristys

-

Nopea toimitus ja hyvä tuote! Se tarkistetaan toistuvasti eri olosuhteissa. Yleisesti ottaen olen tyytyväinen, se toimii ilmoitetulla tavalla. Mutta käyttäjän voimakkaassa miinuksessa, aamulla odotetaan yllätys, kun sisäinen ilma jäähtyy ja matto tulee vähemmän paisuneeksi, ikään kuin puhalletaan pois.

Sea to summit Matto Comfort Plus Eristys

Ylin

-

Asterillassa on erittäin hyvä, tehokas ja yksinkertainen inflaatiojärjestelmä. Se on erittäin mukava ja sopii täydellisesti kehon muotoon missä tahansa asennossa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up