up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trespass Makuupussi Bunka

Trespass Makuupussi Bunka

Trespass Makuupussi Bunka

Trespass Makuupussi Bunka

Trespass Makuupussi Bunka

Trespass Makuupussi Bunka

plus
Trespass

Trespass Makuupussi Bunka

Tuotekuvaus Trespass Makuupussi Bunka

Olipa kyseessä perheen retkeilymatka tai nukkuminen ystävien kanssa, kevyt Bunka-makuupussi antaa heille nukkua rauhallisesti ja mukavasti yöllä missä he ovatkin. Tämä makuupussi on suunniteltu vettä hylkivällä ulkopuolella auttamaan heitä välttämään kosteutta. Tämä makuupussi on pakattu onttokuitutäytöllä, joka auttaa tarjoamaan heille mukavuutta ja lämpöä, vaikka ne ovat silti riittävän kevyitä, jotta he saavat hyvän unen.

Muumion muotoisena leikattu tässä makuupussissa on kiinnitysnauha, joka auttaa heitä pitämään ylimääräisen tiukan, ja mukana tulee oma kätevä laukku, joka on helppo säilyttää, kun sitä ei käytetä. Tämä makuupussi, joka on saatavana 2 painosena, varmistaa, että ne ovat riittävän levänneet jatkamaan aktiivista seikkailupäivää.

Ominaisuudet:

Lasten makuupussi

Joustava huppu

Muumion muoto

2-suuntainen vetoketju

Tekninen arvio:

Yläraja: + 24 ° C

Mukavuus: + 15 ° C

Alaraja: + 2 ° C

Tekniset tiedot:

Mitat: 170x65x45cm

Kankaan koostumus:

Shell vettä hylkivä nailon Ripstop

Vuori 65% polyesteriä / 35% puuvillaa

Täyttö 100% polyesteriä


Trespass Makuupussi Bunka:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Makuupussittuotteita Makuupussit kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Trespass-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Trespass on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Trespass Makuupussi Bunka

Mukavuusrajalämpötila
5 - 15 ºC
Väri
Pinkki
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset
Eristys
Eristetty synteettinen
Muoto
Muumio

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Trespass Makuupussi Bunka

Super

-

super

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up